🔥İndirim Amazon---4 al 2 öde Kampayası

Kitaplar güzel bu arada alınır. Stephen Hawking ve Carl Sagan var iki tane de Turgenyev ve dune eklesek tamamdır

Dune serisinden 2 kitap , körlük ve insanlar alınabilir 310TL
Dune serisini uyguna tamamlamış olursunuz.

Yalnız bir set alabilirsiniz 2. defa 4lüyü vermiyor :D

Ben aynı anda 12 tane sipariş verdim hepsinde 4 al 2 öde uyguladı yani 12 ödemek yerin 6 ödedim tavsiyem toplu sipariş vermeniz tek kullanımlık zaten kod.
Ah be bilseydim öyle yapardım

Kitap indirimi ne zaman gelicek diye bekliyordum sonunda geldi

Adamlar biz kitap okuyalım diye, yapmadık indirim, sunmadık en iyi fiyat bırakmadılar. Abi kitap alınacaksa amazon başka bir yer yok

Sipariş ettiğim mangalardan 2 tanesi gelmek yerine 1 tanesi geldi ve yanında mont gelmiş nasıl becermişler böyle bir şey becermeyi? İlk kez böyle bir şeye denk geliyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm gelmeyen mangayı tekrar yolladılar ve mont bende kalabilirmiş sağolsunlar ama tek bir sorun var small mont bana nasıl olsun?

Son düzenleme:
Sipariş ettiğim mangalardan 2 tanesi gelmek yerine 1 tanesi geldi ve yanında mont gelmiş nasıl becermişler böyle bir şey becermeyi? İlk kez böyle bir şeye denk geliyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm gelmeyen mangayı tekrar yolladılar ve mont bende kalabilirmiş sağolsunlar ama tek bir sorun var small mont bana nasıl olsun?
İhtiyacı olan birine verin hocam. Ne güzel işte bedava mont :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri