Çözüldü✓ 240Hz IPS 1080p Monitör Önerisi

Jedco

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
11000
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır kullandığım 60hz mönitörden oyun oynadığım için artık yeni bir monitör alma arayışına başladım. Bana 240Hz bir ips panel 1080p bildiğiniz ghosting sorunu olmayan sıkıntı çıkarmayacak bir monitör varsa önerebilirsiniz.

Şuanda ilgilendiğim model:

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır kullandığım 60hz mönitörden oyun oynadığım için artık yeni bir monitör alma arayışına başladım. Bana 240Hz bir ips panel 1080p bildiğiniz ghosting sorunu olmayan sıkıntı çıkarmayacak bir monitör varsa önerebilirsiniz.

Şuanda ilgilendiğim model:
Hocam aşağı yukarı ikiside aynı hz harici fark yok ama rog malzeme kalitesi olarak daha kaliteli

XG2431 öneririm youtube incelemelerine bakabilirsiniz
Tesekkurler bilgisayara gecince bakacagim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum suan bu fiyata iki monitor arasinda kaldim sizce hangisini almalıyım ghosting olmayan hangisi aoc mu alayim asus mu

XG2431 öneririm youtube incelemelerine bakabilirsiniz
Birde boyle bi monitor buldum bunu onerir misiniz iyi duruyor yorumlari da iyi

Son düzenleme:
Tesekkurler bilgisayara gecince bakacagim.

Dostum suan bu fiyata iki monitor arasinda kaldim sizce hangisini almalıyım ghosting olmayan hangisi aoc mu alayim asus mu

Birde boyle bi monitor buldum bunu onerir misiniz iyi duruyor yorumlari da iyi
Ghosting hiç olmasın sıfıra yakın hatta sıfır olsun dersen benq tn panel bakabilirsin tn panel istemezsende viewsonic xg2431 öneririm ben kullanıyorum ghosting az olsun dersende attığın dell monitör de kaliteli alınabilir

hatta inceleme için bu videoyu izlersen daha iyi olur tr de 1 2 videosu vardı ben alırken

Geri