K4D1R0V
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Hocam isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara demişlerKetçap mayonez de olsun mu?
Hocam isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara demişlerKetçap mayonez de olsun mu?
Bende 15 bine rtx 4090 bekliyorumHocam isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara demişler![]()
Senin sisteminin işlemcisi eksik heralde o yüzden mi istiyorsunHocam isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara demişler![]()
4 ay oldu parçaları toplamaya başlayalım hepsinide indirimde yakalayıp aldım, bir işlemci kaldı 7500f düşünüyorum 5600-6000 arasında gidip geliyor inat ettim almadım bendeBende 15 bine rtx 4090 bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin sisteminin işlemcisi eksik heralde o yüzden mi istiyorsun
Just a little bitAdam akıllı indirim yok ki artık gaming gecesinde, önce bindirim sonra "indirim"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz spesifik bir istek sanki![]()
Yok hocam tray yeterli . Sağolun teşekkür ederim .Ketçap mayonez de olsun mu?
MinnakJust a little bit![]()
Yinede olmaz.Yok hocam tray yeterli . Sağolun teşekkür ederim .
Bence 7800x3d al indirim olmasada para biriktir al4 ay oldu parçaları toplamaya başlayalım hepsinide indirimde yakalayıp aldım, bir işlemci kaldı 7500f düşünüyorum 5600-6000 arasında gidip geliyor inat ettim almadım bende![]()
5600 için aşırı güçlü bir soğutucuya gerek yok zaten ucuza bir şey bulabilirsin boşa indirim bekleme düzgün bir indirim olmuyor son zamanlardasizce kule tipi soğutucu gelir mi 5600 için bakıyorum
Almışken iyisini alak dedim bakalım eli ayagi duzgun birsey gelirse yapistiririz5600 için aşırı güçlü bir soğutucuya gerek yok zaten ucuza bir şey bulabilirsin boşa indirim bekleme düzgün bir indirim olmuyor son zamanlarda
peerless assasin alabilirsin tavsiye ederim.sizce kule tipi soğutucu gelir mi 5600 için bakıyorum
hocam bütçem 800 900 belki 1K civarında normalde id cooling alırdımda bakalım belki sağlam bi indirim gelir gaming gecesinden alırımpeerless assasin alabilirsin tavsiye ederim.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr