Yardım İnternet Erişimim Var Ama Sunuculara Bağlanamıyorum

rossonna

80+
Reaksiyon skoru
2
Steam indirme hızımın sürekli 0 bit/sn olduğunu farketmem ile başladı. Epic Games'e girmeye çalıştım, giremedim. Ubisoft Connect'e girmeye çalıştım, giremedim. Bağlı olduğum konumla ilgisi vardır dedim vpn'e girmeye çalıştım, nedendir bilmiyorum ona da giremedim.

Telefonumdan vpn'e bağlanabildim ama Steam'e girmeye çalıştığımda yine bağlanamadım. Sorun Steam'dedir dedim, silip tekrar kurdum yine olmadı.

Bu sorun 2-3 gündür var, belki de daha da önceden beri var ama yaklaşık 5 gündür bilgisayarı adam akıllı açabilecek zaman bulamadım.
Yardımcı olabilir misiniz?

bende de arada hepsiburada girerken bağlantı problem diyor ama internetimle tüm websitelerine sıkıntısız bağlanıyorum :)
sizde de oluyor mu

Hata vermiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi internet erişimim var ancak herhangi bir sunucuya bağlanamıyorum, epic games ve ubisoft connect'e direkt bağlanamadım ancak steam'e giriş yapabiliyorum, steam'de de indirme yapamıyorum. vpn yine dediğim gibi bağlanamıyorum. Sorun belki de bilgisayardadır ama bilgisayarda herhangi bir ayar kurcalamadım.
Pc de ağ ayarlarını sıfırla. Dns verileri falan sıfırlansın

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    331.9 KB · Hit: 27
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    120.2 KB · Hit: 26

Defalarca dns sıfırlamayı denedim, daha doğrusu sıfırladım ancak bir tepki yok.
Telefonda da aynı sitelere girmekte sıkıntı yaşıyor musun?

Telefonda da aynı sitelere girmekte sıkıntı yaşıyor musun?
Tarayıcı üzerinden tüm sitelere giriş yapabiliyorum sanırsam ancak steam vb. launcherlara giriş sağlayamıyorum. Bir anlık gidip geldiği olmuştu ama 30 saniyeliğine falan, konuyu açtığımdan beridir de bir daha ses seda alamadım.

Ethernet kablosu modemin hangi lan portuna bağlı router kullanıyormusun?
4 farklı port var ve port değiştirmeme rağmen aynı sonuç.

Tarayıcı üzerinden tüm sitelere giriş yapabiliyorum sanırsam ancak steam vb. launcherlara giriş sağlayamıyorum. Bir anlık gidip geldiği olmuştu ama 30 saniyeliğine falan, konuyu açtığımdan beridir de bir daha ses seda alamadım.

4 farklı port var ve port değiştirmeme rağmen aynı sonuç.
O zaman internet servis sağlayıcısı ile alakalı muhtemelen cloudflare warp indirip dene bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,862
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri