harici düşünüyorum yassd almanı tavsiye ederim, ps5 içinde ssd yuvası var yerinde olsam m.2 ssd alırdım 3-4 tb
1 tb hafızası var ama ben oyun silmek istemediğim için harici bir şey alıp oraya depolamak istiyorumdüşünsene konsola o kadar para veriyorsun birde ssdye para veriyosunoyun parası da cabası. ps plus alıyorsun eline 2,3 indie "5 kuruşluk" oyun geçiyor ki ps seni tavlasın
![]()
PS5'te okuma hızı en az 5500 MB bir M2 SSD olmak zorunda. Bunun dışında HDD ya da SSD olmuyor.Merhaba arkadaşlar
ps5 alacağım yakın zamanda ps plusdaki oyunların bir çoğunuda indirip haricimde tutmak istiyorum oyun silmek istemiyorum.
harici ssd mi yoksa hdd mi tavsiye edersiniz? önerilerinize açığım
iyi forumlar
harici olsa bile mi?PS5'te okuma hızı en az 5500 MB bir M2 SSD olmak zorunda. Bunun dışında HDD ya da SSD olmuyor.
Harici SSD'de oyunları sadece depolarsın. PS4 oyunları oynanabiliyormuş ve PS5 oyunları oynanmıyor.harici olsa bile mi?
anladım yani ps5 oyunlarını cihaza ps4 oyunlarını hariciye depolarsam sorun yok gibiHarici SSD'de oyunları sadece depolarsın. PS4 oyunları oynanabiliyormuş ve PS5 oyunları oynanmıyor.
dostum işi yokusa sürme bence, saglamından 3-4 tb ssd al yuvasına tak gıcır gıcır depolarsın. harici ile oyun oynatmaz zaten, kendi sdd'si bile 7/6 performans veriyor. bu güçte harici çok daha pahalıya geliranladım yani ps5 oyunlarını cihaza ps4 oyunlarını hariciye depolarsam sorun yok gibi
2-3gb güçteki harici bir ssd ile konsolun tam performansını alamayabilirsin hemdostum işi yokusa sürme bence, saglamından 3-4 tb ssd al yuvasına tak gıcır gıcır depolarsın. harici ile oyun oynatmaz zaten, kendi sdd'si bile 7/6 performans veriyor. bu güçte harici çok daha pahalıya gelir
Evet aynen öyle ama ben de ssd takmanı öneririm hazır boş yeri var.anladım yani ps5 oyunlarını cihaza ps4 oyunlarını hariciye depolarsam sorun yok gibi
harici bir yuvasımı var ssd olarak yoksa eskiyi söküp mü takıyoruz ?dostum işi yokusa sürme bence, saglamından 3-4 tb ssd al yuvasına tak gıcır gıcır depolarsın. harici ile oyun oynatmaz zaten, kendi sdd'si bile 7/6 performans veriyor. bu güçte harici çok daha pahalıya gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2-3gb güçteki harici bir ssd ile konsolun tam performansını alamayabilirsin hem
birde öneriniz varmıdırdostum işi yokusa sürme bence, saglamından 3-4 tb ssd al yuvasına tak gıcır gıcır depolarsın. harici ile oyun oynatmaz zaten, kendi sdd'si bile 7/6 performans veriyor. bu güçte harici çok daha pahalıya gelir
2-3gb güçteki harici bir ssd ile konsolun tam performansını alamayabilirsin hem
Harici bir M2 SSD yuvası var. Eskiyi sökmüyorsun. YouTube'da nasıl takılacağına yönelik videolar buluyor.harici bir yuvasımı var ssd olarak yoksa eskiyi söküp mü takıyoruz ?
birde öneriniz varmıdır
teşekkür ediyorum sağolunHarici bir M2 SSD yuvası var. Eskiyi sökmüyorsun. YouTube'da nasıl takılacağına yönelik videolar buluyor.