Varşova ziyaretimden bir görsel. (SSli)

Sosyal medya kullanmıyorum, X falan tehlikeli yerler, kullanılmaması daha doğru. Neyse, burayı da bırakayım. YouTube'a başlamaya karar verdim. Algoritması sayesinde artık düzgün bir yer. Dinsizlik videoları çekeceğim ama asla yanlış anlaşılacak kelimeler kullanmayacağım.
Kanal ismini öğrenmek isterim. Takip edeceğim.

Hala ban yemedim paralel evren da forum?

Kanal ismini öğrenmek isterim. Takip edeceğim.
Sosyal medya riskli bir yer. Ben hükumet hakkında korkunç düşüncelere sahibim ve İslam hakkında da şunu söyleyeyim, düşünce olarak en azılı kafir ben olabilirim. Diamond'un kellesine ödül kondu, diyelim ki Işid sallamadı, bir ihbar durumunda beni öldürene kadar döver polisler. Sosyal medya riskli bir yer dediğim gibi, hele ki ülkede fikir belirtmek suç olabiliyorken, ben vazgeçtim YouTube'tan.

YA BAŞLİCAM SS İNE SİKTİR GİT ŞU FORUMDAN YETER YT SHORTS YAPTIN FORUMU
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X ADLI UYGULAMA VAR ÇOK İŞE YARIYO ÖNERİRİM

1 Uyarı mı geldi bende sövecem de

FORUMDAKİ GÖRDÜĞÜM EN İYİ 2. MESAJ (1. OLAN GRİ CANER FORUMDAN AYRILIYORUM YORUMU OLMUŞTU)
arkdaşlar tövbe haşa ama ben caneri özledim ya gelsin vallaha billaha daha zorbalamıcam yemin ediyorum gelsin yine o saçma bomboş konularını açsın kendi psikolojisini düzeltemezken bize tavsiye versin gıkım çıkmaz

Gezdik gördük Avrupa'nın bu fakir ülkesini de.

Alıntıyı görüntüle
iyi günler dilerim öncelikle dostum bu tür konular yerine profil kısmından blog tarzı yazarsanız hem sizi nefret edenler görmez hem de siz kendi alanınızı rahatçana kullanabilirsiniz .
Lütfen bir sorununuz veya bir sohbet olmayacaksa kendi malınız gibi konuları kullanmayınız rica ediyorum lütfen hem sizin için de iyi olacaktır.

FORUMDAKİ GÖRDÜĞÜM EN İYİ 2. MESAJ (1. OLAN GRİ CANER FORUMDAN AYRILIYORUM YORUMU OLMUŞTU)
Engellemiştim kendisini unutmuşum sen diyince aklıma geldi gene

YA BAŞLİCAM SS İNE SİKTİR GİT ŞU FORUMDAN YETER YT SHORTS YAPTIN FORUMU

X ADLI UYGULAMA VAR ÇOK İŞE YARIYO ÖNERİRİM

Ne kadar akli dengesi bozuk eleman var hepsi foruma gelip boş boş fikirlerini yazip konu açıyor valla yetti foruma invite sistemi gelmesi lazin

1 Uyarı mı geldi bende sövecem de
Ban bekliyordum veda ettim 1 geldi.

Engellemiştim kendisini unutmuşum sen diyince aklıma geldi gene

Ne kadar akli dengesi bozuk eleman var hepsi foruma gelip boş boş fikirlerini yazip konu açıyor valla yetti foruma invite sistemi gelmesi lazin
Pubg bekleme odası oldu ag.

Son düzenleme:
Geri