CRØXY
80+ Silver
Dahası
İlk banını 13 yaşında yedi diye hatırlanmak isterim.Belki onlar da sana katılıyordur
İlk banını 13 yaşında yedi diye hatırlanmak isterim.Belki onlar da sana katılıyordur
abi sen işsiz değil miydin
Kanal ismini öğrenmek isterim. Takip edeceğim.Sosyal medya kullanmıyorum, X falan tehlikeli yerler, kullanılmaması daha doğru. Neyse, burayı da bırakayım. YouTube'a başlamaya karar verdim. Algoritması sayesinde artık düzgün bir yer. Dinsizlik videoları çekeceğim ama asla yanlış anlaşılacak kelimeler kullanmayacağım.
Sosyal medya riskli bir yer. Ben hükumet hakkında korkunç düşüncelere sahibim ve İslam hakkında da şunu söyleyeyim, düşünce olarak en azılı kafir ben olabilirim. Diamond'un kellesine ödül kondu, diyelim ki Işid sallamadı, bir ihbar durumunda beni öldürene kadar döver polisler. Sosyal medya riskli bir yer dediğim gibi, hele ki ülkede fikir belirtmek suç olabiliyorken, ben vazgeçtim YouTube'tan.Kanal ismini öğrenmek isterim. Takip edeceğim.
1 Uyarı mı geldi bende sövecem deYA BAŞLİCAM SS İNE SİKTİR GİT ŞU FORUMDAN YETER YT SHORTS YAPTIN FORUMU
Mesaj otomatik birleştirildi:
X ADLI UYGULAMA VAR ÇOK İŞE YARIYO ÖNERİRİM
Gri caner çıktı mı lan forumdan? Şu şekil keyiflendim:FORUMDAKİ GÖRDÜĞÜM EN İYİ 2. MESAJ (1. OLAN GRİ CANER FORUMDAN AYRILIYORUM YORUMU OLMUŞTU)
AbartmayınGri caner çıktı mı lan forumdan? Şu şekil keyiflendim:
Yorumu Geç Konusu DirekFORUMDAKİ GÖRDÜĞÜM EN İYİ 2. MESAJ (1. OLAN GRİ CANER FORUMDAN AYRILIYORUM YORUMU OLMUŞTU)
Kaç Ay OlduGri caner çıktı mı lan forumdan? Şu şekil keyiflendim:
arkdaşlar tövbe haşa ama ben caneri özledim ya gelsin vallaha billaha daha zorbalamıcam yemin ediyorum gelsin yine o saçma bomboş konularını açsın kendi psikolojisini düzeltemezken bize tavsiye versin gıkım çıkmazFORUMDAKİ GÖRDÜĞÜM EN İYİ 2. MESAJ (1. OLAN GRİ CANER FORUMDAN AYRILIYORUM YORUMU OLMUŞTU)
iyi günler dilerim öncelikle dostum bu tür konular yerine profil kısmından blog tarzı yazarsanız hem sizi nefret edenler görmez hem de siz kendi alanınızı rahatçana kullanabilirsiniz .
Engellemiştim kendisini unutmuşum sen diyince aklıma geldi geneFORUMDAKİ GÖRDÜĞÜM EN İYİ 2. MESAJ (1. OLAN GRİ CANER FORUMDAN AYRILIYORUM YORUMU OLMUŞTU)
Ne kadar akli dengesi bozuk eleman var hepsi foruma gelip boş boş fikirlerini yazip konu açıyor valla yetti foruma invite sistemi gelmesi lazinYA BAŞLİCAM SS İNE SİKTİR GİT ŞU FORUMDAN YETER YT SHORTS YAPTIN FORUMU
X ADLI UYGULAMA VAR ÇOK İŞE YARIYO ÖNERİRİM
Ban bekliyordum veda ettim 1 geldi.1 Uyarı mı geldi bende sövecem de
Pubg bekleme odası oldu ag.Engellemiştim kendisini unutmuşum sen diyince aklıma geldi gene
Ne kadar akli dengesi bozuk eleman var hepsi foruma gelip boş boş fikirlerini yazip konu açıyor valla yetti foruma invite sistemi gelmesi lazin