Efe Gaydal[Unofficial]
80+ Bronze
Dahası
Her masada varız reis@Efe Gaydal[Unofficial] bu adamin açtığı konular kaliteli oluyor
Her masada varız reis@Efe Gaydal[Unofficial] bu adamin açtığı konular kaliteli oluyor
Hocam masa yapma rehberi gelir o zamanHer masada varız reis
Gelir reis beklemede kal 2027 yilinin sonunda getiricemHocam masa yapma rehberi gelir o zaman
Hocam bu arada görsel yükleyip düzenledi dediğim anladınız siz anlamayanlar varsa cümlemi şimdi ne görseli olduğunu anlamışlawrdır.Arkadaşlar bir sorum olacak merak ettimde bu forumda gördüğünüz en değişik konu veya mesaj neydi. Ben daha bugün bir konu gördüm https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-mousepad-alinca-sens-degismeli-mi.1082094/#post-9712652 bu konuda üstte sa knk yazan adam ilk olarak görsel yükledi sonradan düzenledi. Sizin de böyle gördüğünüz mesajlar falan var mı acaba?
İyiymiş hocamGay temalı film önerisi
Call me By your name ve Ete 85 izlemiştim baya iyidi benzeri film önerileriniz var mı tavsiye için şimdiden teşekkürler. Yabancı olsun filmforum.donanimarsivi.com
Hocam bu çok komik gelmedi bana nedense normal gibi sanki.Rüyalandım Fakat Gusülü 1 Gün Geciktireceğim bir şey Olur mu?
Arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen. Ciddi soruyorum internette bir cevap bulamadım.forum.donanimarsivi.com
garip değilRüyalandım Fakat Gusülü 1 Gün Geciktireceğim bir şey Olur mu?
Arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen. Ciddi soruyorum internette bir cevap bulamadım.forum.donanimarsivi.com
Bu cocuk forumun meme kaynağı oldu SKSÖSMLDKDDL 4 SENE OLMUS ACTİGİ KONULAR HALEN DAHA ANIMSIYORUZ BAYA GARİP çardıTarık06 adlı şahsı münasırın açtığı konuların hepsi.
Hocam bu elemanın en mistik konularından bir kaç tane atsanıza.Tarık06 adlı şahsı münasırın açtığı konuların hepsi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu cocuk forumun meme kaynağı oldu SKSÖSMLDKDDL 4 SENE OLMUS ACTİGİ KONULAR HALEN DAHA ANIMSIYORUZ BAYA GARİP çardı
en iyisi bu olabilir.Fırat sondaj miydi neydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle bu:
Ya Deprem Olursa napacaz
Arkadaşlar Bilgisayar aldık iyi hoşta şimdi bi deprem olursa ne olacak garanti felan hallediyor muforum.donanimarsivi.com
bir de hocam şu gri canerin konularını atsanızaGri Caner mi
ne görseli yüklemiştiArkadaşlar bir sorum olacak merak ettimde bu forumda gördüğünüz en değişik konu veya mesaj neydi. Ben daha bugün bir konu gördüm https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-mousepad-alinca-sens-degismeli-mi.1082094/#post-9712652 bu konuda üstte sa knk yazan adam ilk olarak görsel yükledi sonradan düzenledi. Sizin de böyle gördüğünüz mesajlar falan var mı acaba?