Torrent hakkında yardım istemek yasakmı peki?Selamlar dostlar. Forumda konu kirliliğini engellemek ve genel anlaşılırlığı yükseltmek adına konularınızı açarken başlığınızı içeriği açıklayacak şekilde detaylandırın. Aynı uyarımız forumdaki normal mesajlar için de geçerli. Mesajlarınızın hepsini büyük harflerle ya da her kelimenin ilk harflerini büyük yazmanız hem görsel bir kirlilik yaratmakta hem de Türkçe kurallarına aykırı olmaktadır.
Diğer bir mevzu ise konu açarken kategoriyi uyumlu olacak şekilde seçmeniz faydamıza olacaktır.
Bunun haricinde başlığı; YARDIM, ACİL gibi garip kelimeler içeren konular silinecektir.
Lütfen gönderilerinizi burada yazan uyarılara göre oluşturarak düzeni sağlamamızda bize yardımcı olun. ? Şimdiden herkese teşekkürler!
Torrent ama ne torrenti? İlla korsan olacak diye bir şey yokTorrent hakkında yardım istemek yasakmı peki?
Bence şu andaki tarz gayet iyi diğer forumlarda soru sormaya korkuyoruz fazla sıkı insanlar rahat olamıyor sizin kurallarını iyi böyle olsa çok iyi olur yönetici olayı falan fazla geriyorBu konuda yeni olanlar olabileceği için şimdilik çok sıkmamaya gayret ediyoruz fakat ileride değişecektir
merhaba ben konu açmak istiyorum fakat tek problem senin neyi aradıgını bilememen deyip duruyor sorun ne acabaSelamlar dostlar. Forumda konu kirliliğini engellemek ve genel anlaşılırlığı yükseltmek adına konularınızı açarken başlığınızı içeriği açıklayacak şekilde detaylandırın. Aynı uyarımız forumdaki normal mesajlar için de geçerli. Mesajlarınızın hepsini büyük harflerle ya da her kelimenin ilk harflerini büyük yazmanız hem görsel bir kirlilik yaratmakta hem de Türkçe kurallarına aykırı olmaktadır.
Diğer bir mevzu ise konu açarken kategoriyi uyumlu olacak şekilde seçmeniz faydamıza olacaktır.
Bunun haricinde başlığı; YARDIM, ACİL gibi garip kelimeler içeren konular silinecektir.
Lütfen gönderilerinizi burada yazan uyarılara göre oluşturarak düzeni sağlamamızda bize yardımcı olun. ? Şimdiden herkese teşekkürler!
Kurallar müthiş. Ne çok Sıtkı ne çok gevşek. Tam kararında Tebrikler!Selamlar dostlar. Forumda konu kirliliğini engellemek ve genel anlaşılırlığı yükseltmek adına konularınızı açarken başlığınızı içeriği açıklayacak şekilde detaylandırın. Aynı uyarımız forumdaki normal mesajlar için de geçerli. Mesajlarınızın hepsini büyük harflerle ya da her kelimenin ilk harflerini büyük yazmanız hem görsel bir kirlilik yaratmakta hem de Türkçe kurallarına aykırı olmaktadır.
Bazen ufak da olsa yazım hatalarımız olabiliyor. İnsanlık hali. Öyle bir şey olunca forumdan yasaklanma gibi bir şey var mı?Selamlar dostlar. Forumda konu kirliliğini engellemek ve genel anlaşılırlığı yükseltmek adına konularınızı açarken başlığınızı içeriği açıklayacak şekilde detaylandırın. Aynı uyarımız forumdaki normal mesajlar için de geçerli. Mesajlarınızın hepsini büyük harflerle ya da her kelimenin ilk harflerini büyük yazmanız hem görsel bir kirlilik yaratmakta hem de Türkçe kurallarına aykırı olmaktadır.
HayırBazen ufak da olsa yazım hatalarımız olabiliyor. İnsanlık hali. Öyle bir şey olunca forumdan yasaklanma gibi bir şey var mı?
Cevabınız için teşekkürler.Hayır