pc mikrofon görüyor ama çalışmıyor

Reaksiyon skoru
35
herkese merhaba beim bir kulaklığım vardı o bozulunca kulak içi kulaklığa geçtim ama dc de arkadaşlarla konuşacaktım bende 5 tl ye bir kulaklık aldım aşırı dandik kulaklı yerini kestim bana sadece mik lazımdı telde ses kaydedebiliyor ama pc ye takınca pc görüyor ama çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim

bi dahakine 5 tl ye kulaklık alma ve hiçbir kabloyu kesme mikrofon kablosunu kesersen çöp olur

Bende denemiştim telefon kulaklığını bilgisayara olmamıştı. 5tllik mikrofondan da pek fayda olmaz.

herkese merhaba beim bir kulaklığım vardı o bozulunca kulak içi kulaklığa geçtim ama dc de arkadaşlarla konuşacaktım bende 5 TL ye bir kulaklık aldım aşırı dandik kulaklı yerini kestim bana sadece mik lazımdı telde ses kaydedebiliyor ama PC ye takınca PC görüyor ama çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim
olmaz dostum öyle bir şey niye kestin?

herkese merhaba beim bir kulaklığım vardı o bozulunca kulak içi kulaklığa geçtim ama dc de arkadaşlarla konuşacaktım bende 5 TL ye bir kulaklık aldım aşırı dandik kulaklı yerini kestim bana sadece mik lazımdı telde ses kaydedebiliyor ama PC ye takınca PC görüyor ama çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim
PC nin çıkış çift çıkışlı değildir beli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,533
Üyeler
184,321
Son üye
crosshyper
Geri