- Reaksiyon skoru
- 74
Arkadaşlar KZ EDX PRO kulakiçi kulaklık alacağım alınır mı ?
hocam banada ve arkadasada onerırımısınız 800 1000 butce varKZ ürünleri çok giriş seviye İEM kulakliklar. Bütçe nedir?
qkz ak6 var bende baya iyi kulaklık satıyorum sıfırArkadaşlar KZ EDX PRO kulakiçi kulaklık alacağım alınır mı ?
1000-2000 arası hocamKZ ürünleri çok giriş seviye İEM kulakliklar. Bütçe nedir?
O paraya o kulaklık tercih edilmez hocam ne yaptınız. Aliexpressten olur mu? TR de iem yok gibi bir şey.1000-2000 arası hocam
o paraya asla alınmaz hocam1000-2000 arası hocam
Yok zaten aliexpress'de 400 Liraya geliyor bu kulaklık FPS oyunları için almayı düşünüyorum hocamO paraya o kulaklık tercih edilmez hocam ne yaptınız. Aliexpressten olur mu? TR de iem yok gibi bir şey.
Yok zaten aliexpress'de 400 Liraya geliyor bu kulaklık FPS oyunları için almayı düşünüyorum hocam
2.689,32TL'ye geliyor vergiyle birlikte hocam bütçeyi aşıyor![]()
TRUTHEAR x Crinacle ZERO Kulaklık Çift Dinamik Sürücüler IEM'ler 0.78 2Pin Kablo ile oyun basKulaklıklar - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sepette kaça geldiğine bakamadım ama kalite üründür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha ucuza Tancjim Tanya, Moondrop Jiu, Tangzu Van'er gibi alternatifler de var.
hocam aca 400 e gelenler alınır mı? acaba![]()
TRUTHEAR x Crinacle ZERO Kulaklık Çift Dinamik Sürücüler IEM'ler 0.78 2Pin Kablo ile oyun basKulaklıklar - AliExpress 44
Sepette kaça geldiğine bakamadım ama kalite üründür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha ucuza Tancjim Tanya, Moondrop Jiu, Tangzu Van'er gibi alternatifler de var.
2.689,32TL'ye geliyor vergiyle birlikte hocam bütçeyi aşıyor![]()
KZ kulaklıklar giriş seviye. 400 TL ucuz evet ama mutlu eder mi? Beklenti ne bağlı.hocam aca 400 e gelenler alınır mı? acaba
Tangzu Wan'er tercih ederdim.hocam aca 400 e gelenler alınır mı? acaba
Hocam KZ EDX Pro kulaklığını çok alan oldu Türkiye'de FPS oyunları oynayanlar ve müzik dinlemeyi çok sevenler için ideal bir tercih olan bir kulaklık haline geldi TR'de neden peki önermiyorsunuz KZ EDX Pro'yu ?![]()
Kivi kulaklar Cadenza 10mm berilyum dinamik sürücü IEM 4-core örgülü bakır kablo ile bir 3.5mm tek uçlu sonlandırma - AliExpress 44
Bu da gerçekten çok güzel bir İEM'dir. FPS oyunlarında üzmez.