Yardım Steam Bekletme süresi

ocean*

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar,ben birkaç eşya satmaya çalıştım fakat
bekletilmede de diyor ve satışa sunmuyor
ve Benim Acil satmam gerekiyor
yardımcı olur musunuz ?
(Steam ile ilgili konu bulamadım oyüzden PC Oyunlar)
(1 hafta önce pazar banı yemiştim pazar banı yediğimin ilk dakikası Steam Guard'ı etkinleştirmiştim)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SS
steam_bekletme.png

Konu dışı ama bir şey sorucam sattıktan sonra kredi kartına geçirebiliyor musun parayı ?

Konu dışı ama bir şey sorucam sattıktan sonra kredi kartına geçirebiliyor musun parayı ?
hyr geçiremezsin ama yapabileceğin bir şey var ürünü satıp mesela cs go dan bir skin satın al ve onu bynogame den satıp kredi kartına geçirebiyorsun diye biliyorum

@krldogukan dediği gibi bynogameden satabiliyorsun yada aşırı pahalı birşeyse facebook guruplarına yazıp yüz yüze satabilirsin.

@krldogukan dediği gibi bynogameden satabiliyorsun yada aşırı pahalı birşeyse facebook guruplarına yazıp yüz yüze satabilirsin.
aynen fakat ben facebook grupları na pek güvenmiyorum sakat oluyor bynogame daha sağlıklı

6 Ağustos diyor anlamıyorum ki şu Steam'ın işinden ya manyak manyak işler yani 6 ağustos'a kadar faqirim
steamin bunu yapmasındaki sebep steam guardı siz dışında birisi eklediyse hemen eşyalarınızı satıp ele geçirmesin diye süre veriyor

Geri