Yardım Steam Bekletme süresi

ocean*

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar,ben birkaç eşya satmaya çalıştım fakat
bekletilmede de diyor ve satışa sunmuyor
ve Benim Acil satmam gerekiyor
yardımcı olur musunuz ?
(Steam ile ilgili konu bulamadım oyüzden PC Oyunlar)
(1 hafta önce pazar banı yemiştim pazar banı yediğimin ilk dakikası Steam Guard'ı etkinleştirmiştim)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SS
steam_bekletme.png

Konu dışı ama bir şey sorucam sattıktan sonra kredi kartına geçirebiliyor musun parayı ?

Konu dışı ama bir şey sorucam sattıktan sonra kredi kartına geçirebiliyor musun parayı ?
hyr geçiremezsin ama yapabileceğin bir şey var ürünü satıp mesela cs go dan bir skin satın al ve onu bynogame den satıp kredi kartına geçirebiyorsun diye biliyorum

@krldogukan dediği gibi bynogameden satabiliyorsun yada aşırı pahalı birşeyse facebook guruplarına yazıp yüz yüze satabilirsin.

@krldogukan dediği gibi bynogameden satabiliyorsun yada aşırı pahalı birşeyse facebook guruplarına yazıp yüz yüze satabilirsin.
aynen fakat ben facebook grupları na pek güvenmiyorum sakat oluyor bynogame daha sağlıklı

6 Ağustos diyor anlamıyorum ki şu Steam'ın işinden ya manyak manyak işler yani 6 ağustos'a kadar faqirim
steamin bunu yapmasındaki sebep steam guardı siz dışında birisi eklediyse hemen eşyalarınızı satıp ele geçirmesin diye süre veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,221
Üyeler
204,097
Son üye
MytHoLoG
Geri