macbook pro alinır mı (m3 pro 14gpu)

Reaksiyon skoru
19
Universite icin alicam fakat 1700 dolara değip degmeyeceğine karar veremiyorum bu laptop u secmemdeki en buyuk etki ise uzun ömurlu olmasıydı halen 4070 laptopları gorunce kafam cok karişiyor siz olsaydınız tercih edermiydiniz

Universite icin alicam fakat 1700 dolara değip degmeyeceğine karar veremiyorum bu laptop u secmemdeki en buyuk etki ise uzun ömurlu olmasıydı halen 4070 laptopları gorunce kafam cok karişiyor siz olsaydınız tercih edermiydiniz
Hangi bölümde okuyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca haricen masaüstü pc var mı

Hangi bölümde okuyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca haricen masaüstü pc var mi
Daha.bu yil uni sınavina gircem 12. Sınıfım mekatronik muh. Istiyorum.

Rx6600
R5 5600 32gb ramli bir masaüstu bilgisayarım var fakat satmayı düşünuyorum cunku oyun oynamiyorum

Ben app developer olarak çalışmaktayım. Macbook yazılım konusunda çok iyi diyebilirim ayrıca uzun ömürlü olur

Ben app developer olarak çalışmaktayım. Macbook yazılım konusunda çok iyi diyebilirim ayrıca uzun ömürlü olur
Zaten almak istememdeki en büyuk etken uzun ömürlu olmasini istememdi
Bir de son bir soru sormak istiyorum izninizle
Her ne kadar m3 te rtx ve bir cok yeni özellik eklensede m2 proda 19gpu varken m3proda 14gpu var performans olarak cok fark varmi

Daha.bu yil uni sınavina gircem 12. Sınıfım mekatronik muh. Istiyorum.

Rx6600
R5 5600 32gb ramli bir masaüstu bilgisayarım var fakat satmayı düşünuyorum cunku oyun oynamiyorum
Mekatronikse vazgeç. Macbook olmaz. Bazı uygulamalar yüklenmiyor. Windows alman lazım

o zman baska bir zaman alirım laptopi simdi macbookta güzel bir indirim vardı hazir fiyatı iyiyken alayım demiştim
Seneye üni başlamadan rtx 5000 serisi bir model alırsın. Senin için en iyisi bu olur

Hocam ablam amerikada gelirken aldirtcam tr de herseu cok pahali birdaha amerikya 2 yıl sonra gidecek o yuzden simdiden alıyorum
Pc lerde arada önemli fark olmuyor genelde. Bende bakmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,138
Üyeler
198,242
Son üye
grındd
Geri