Hazır sistem önerisi

Anakartı ve ram'i değiştirmişsiniz sanırım sebebi nedir? Daha iyi seçenekler mi aradaki fiyat farkına
Anakart çok daha iyi ve üst seviye, ramleri de klasik 6000 mhz cl30 seçtim en f/p olanı o olduğu için. Varsayılan olarak seçili olan 5600 mhz cl46 baya kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle yaptığımda fiyat 47 bin e düşüyor, bu da bir seçenek, daha iyi bir seçenek olduğundan emin miyim bilemedim
Leş gibi değerlere sahip ramler seçme ve kasayı da fsp seç pci 5.0 yuvası var avantaj olarak

O sıvı soğutucu da f/p değil, ya hava soğutucu seçersin peerless assassin'i ( ki doğru olan da budur ) ya da ileride işlemci yükselteceğim sıvı soğutma lazım diyorsan thermalright aqua elite 360mm seçersin

O zaman bunun üzerinde hem fikir miyiz? nedir son düşünceleriniz?

Aynı fiyata daha iyi bir seçenek var mı benim için?

Anakart çok daha iyi ve üst seviye, ramleri de klasik 6000 mhz cl30 seçtim en f/p olanı o olduğu için. Varsayılan olarak seçili olan 5600 mhz cl46 baya kötü

Leş gibi değerlere sahip ramler seçme ve kasayı da fsp seç pci 5.0 yuvası var avantaj olarak

O sıvı soğutucu da f/p değil, ya hava soğutucu seçersin peerless assassin'i ( ki doğru olan da budur ) ya da ileride işlemci yükselteceğim sıvı soğutma lazım diyorsan thermalright aqua elite 360mm seçersin
Geri bildiriminiz olur mu son attığım sistemin üzerine?

Ekler

• Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    68.2 KB · Hit: 33
Son düzenleme:
O zaman bunun üzerinde hem fikir miyiz? nedir son düşünceleriniz?

Aynı fiyata daha iyi bir seçenek var mı benim için?

Geri bildiriminiz olur mu son attığım sistemin üzerine?
Tüm özelleştirmeler doğru bu şekilde alabilirsin. Bu arada 71K'ya 7900 XTX'lisi var ilgilenirsen

Böyle yaptığımda fiyat 47 bin e düşüyor, bu da bir seçenek, daha iyi bir seçenek olduğundan emin miyim bilemedim
2K için iyi bir seçenek, 4K için değil.

Son düzenleme:
Geri