Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Ya Düzelmiş sanırım hocam ya da bende anlık bir hata olmuş 😅
Buldum hocam sorunu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu desteklenmeli. Eline sağlık tek başına vaktin bile olmadan bunu başarmışsın tebrik ederim. Umarım destek bulur daha da ilerlersin.
Sağ olun hocam işten vakit buldukça ekleme yapmaya çalışıcam

Güzel proje, tam destek (y)

Buldum hocam sorunu :D

Sağ olun hocam işten vakit buldukça ekleme yapmaya çalışıcam
sistem olarak eksik var hocam atıyorum pıyasada 4060 lı 100 tane varsa sen 60-70 tanesını koymuşsun onun dışında fikir çok iyi memlekete faydalı adamları bi başka severiz

sistem olarak eksik var hocam atıyorum pıyasada 4060 lı 100 tane varsa sen 60-70 tanesını koymuşsun onun dışında fikir çok iyi memlekete faydalı adamları bi başka severiz
hocam hangi magazada eksik var fark ettiniz mi sorun bulmam açısında büyü kolaylık olur bir de bazı ürünler sitelerde isimlerinde eksik ya da farklı yazımlarıda sistem kaybolabiliyor muhtemelen fitres yapmayınca ürün gözüküyordur filtrede kayboluyordur

hocam hangi magazada eksik var fark ettiniz mi sorun bulmam açısında büyü kolaylık olur bir de bazı ürünler sitelerde isimlerinde eksik ya da farklı yazımlarıda sistem kaybolabiliyor muhtemelen fitres yapmayınca ürün gözüküyordur filtrede kayboluyordur
gaminggen ve sinerjıden eksik sanki bikaç tane

gaminggen ve sinerjıden eksik sanki bikaç tane
Hocam sinerjı banladı bir süre güncel data çekemicem :LOL: gaming-gende 5 dakikaya yenisi çekicek +11 ürün görüyorum

Hocam sinerjı banladı bir süre güncel data çekemicem :LOL: gaming-gende 5 dakikaya yenisi çekicek +11 ürün görüyorum
Kral ders versene adamlardan habersiz güncel veriyi nasıl çekebiliyorsun 😅

Bence s_inerji hata yapmış en uygun hazır sistemler arasında s_inerji başta

Kral ders versene adamlardan habersiz güncel veriyi nasıl çekebiliyorsun 😅

Bence s_inerji hata yapmış en uygun hazır sistemler arasında s_inerji başta
hocam biraz manuel yaptım da sonrası için bir yol bulucam

Bir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitedeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.

Yeni ve kalıcı URL adresim

• Eksik Gelen bilgileri düzeltmeye çalışıyorum
  • Eksik bilgiler düzeltilce Ram SSD ve Anakart Chipset Filtresi getirmeyi planlıyorum
  • Filtrelerde eksik GPU ve CPU modellerini belirtseniz sevinirim
Farklı ramlara sahip ekran kartlarını da filtreleyebilelim örneğin 4060 ti 8 -16 GB

gencergaming magazasında ise sistem resmi görünmüyor sitede

Geri