Svemort
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Nasıl bir kralsın sen yawEkledim hocam valla data okuma düzeltmeden sıkıldım dark mode ekledim valla![]()
Nasıl bir kralsın sen yawEkledim hocam valla data okuma düzeltmeden sıkıldım dark mode ekledim valla![]()
abi sende haklısın bende oyun yapmaya çalışıyorum harbi zor yapmasanda olur aile daha önemlihocam o konuda kafalar biraz karışık bazı arkadaşlar olsun basınca gelsin diyor bazıları filtreler tuşuyla olsun diyor bende orta yol olarak fiyatı yaptım en çok sapıtan o diye kalanları otomatik yaptım sayfalma yaptığım için çok da kasmıyor sizde bir takılma yavaşlama mı oluyor acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valla şu major anakart ssd kasa ram bilgilerinde eksiklikleri giderirsem reddit gibi upvote-downvote ekleyip halkın seçimine bırakıcam tabi temel şeyler için bile vakit bulamıyorum bütün gün kod yazınca dinlenmeye eşe dosta derken her gece 1 2 saat anca bakabiliyorum yine değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum
Yok kasma vs olmuyor aksine diğer sitelere göre akıcı ama kullanışlılık açısından demiştim. Yine de çok faydalı site kolay gelsin.hocam o konuda kafalar biraz karışık bazı arkadaşlar olsun basınca gelsin diyor bazıları filtreler tuşuyla olsun diyor bende orta yol olarak fiyatı yaptım en çok sapıtan o diye kalanları otomatik yaptım sayfalma yaptığım için çok da kasmıyor sizde bir takılma yavaşlama mı oluyor acaba
Hocam valla şu major anakart ssd kasa ram bilgilerinde eksiklikleri giderirsem reddit gibi upvote-downvote ekleyip halkın seçimine bırakıcam tabi temel şeyler için bile vakit bulamıyorum bütün gün kod yazınca dinlenmeye eşe dosta derken her gece 1 2 saat anca bakabiliyorum yine değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum
abi sende haklısın bende oyun yapmaya çalışıyorum harbi zor yapmasanda olur aile daha önemli
en kısa sürede eklicem hocamhocam işlemci kısmında 13400f eksik onu bir eklersek daha iyi olur gibi şimdiden kolay gelsin
not aldım bakıcam hocamİtopya'nın "KAISER-3 V3" adlı sisteminde hata var fiyat 13k olarak gözüküyor normalde 30k civarında
hocam nasıl yok eksik mi var yorumunz için de teşekkürlerKonuyu sabitleyin abiler yöneticiler
Knk vatan sistemler yok
Vallahi vatan sistem hiç görmedim vatan yapıyorum satıcı 0 ürün gösteriyorhocam nasıl yok eksik mi var yorumunz için de teşekkürler