Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

hocam o konuda kafalar biraz karışık bazı arkadaşlar olsun basınca gelsin diyor bazıları filtreler tuşuyla olsun diyor bende orta yol olarak fiyatı yaptım en çok sapıtan o diye kalanları otomatik yaptım sayfalma yaptığım için çok da kasmıyor sizde bir takılma yavaşlama mı oluyor acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam valla şu major anakart ssd kasa ram bilgilerinde eksiklikleri giderirsem reddit gibi upvote-downvote ekleyip halkın seçimine bırakıcam tabi temel şeyler için bile vakit bulamıyorum bütün gün kod yazınca dinlenmeye eşe dosta derken her gece 1 2 saat anca bakabiliyorum yine değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum
abi sende haklısın bende oyun yapmaya çalışıyorum harbi zor yapmasanda olur aile daha önemli

hocam o konuda kafalar biraz karışık bazı arkadaşlar olsun basınca gelsin diyor bazıları filtreler tuşuyla olsun diyor bende orta yol olarak fiyatı yaptım en çok sapıtan o diye kalanları otomatik yaptım sayfalma yaptığım için çok da kasmıyor sizde bir takılma yavaşlama mı oluyor acaba

Hocam valla şu major anakart ssd kasa ram bilgilerinde eksiklikleri giderirsem reddit gibi upvote-downvote ekleyip halkın seçimine bırakıcam tabi temel şeyler için bile vakit bulamıyorum bütün gün kod yazınca dinlenmeye eşe dosta derken her gece 1 2 saat anca bakabiliyorum yine değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum
Yok kasma vs olmuyor aksine diğer sitelere göre akıcı ama kullanışlılık açısından demiştim. Yine de çok faydalı site kolay gelsin.

İtopya'nın "KAISER-3 V3" adlı sisteminde hata var fiyat 13k olarak gözüküyor normalde 30k civarında

Konuyu sabitleyin abiler yöneticiler

Knk vatan sistemler yok

Son düzenleme:
Güzel fikir ama reklamları iyi yapılması lazım, keza rakiplerin cimri, epey, akakçe gibi siteler olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,009
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri