Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Farklı ramlara sahip ekran kartlarını da filtreleyebilelim örneğin 4060 ti 8 -16 GB
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gencergaming magazasında ise sistem resmi görünmüyor sitede
Hocam resmin linkini çekiyorum ama gözükmüyor aynı durumda game-garaj için de geçerli diğerleriyle birebir aynı işlemi yapıyor fakat domainden dolayı veriyi çekemiyor bunu atlatmak için bir araya bir işlem daha eklemem gerekiyor bir ara ekleyeceğim fakat mevcutta eksik gelen bilgiler daha önemli diye o tarafa odaklandım

Hocam filtreleme yapılırken tıkladığımız an sayfa yenilenmesindense filtreleri seçtikten sonra 'filtrele' butonuna tıklayıp sayfanın yenilenmesi daha kullanışlı olur bence. Elinize sağlık.

Bir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitedeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.

Yeni ve kalıcı URL adresim

• Eksik Gelen bilgileri düzeltmeye çalışıyorum
  • Eksik bilgiler düzeltilce Ram SSD ve Anakart Chipset Filtresi getirmeyi planlıyorum
  • Filtrelerde eksik GPU ve CPU modellerini belirtseniz sevinirim
bence şuan popüler sistemler diye bir seçenek olsa tatından yenmez

Hocam filtreleme yapılırken tıkladığımız an sayfa yenilenmesindense filtreleri seçtikten sonra 'filtrele' butonuna tıklayıp sayfanın yenilenmesi daha kullanışlı olur bence. Elinize sağlık.
hocam o konuda kafalar biraz karışık bazı arkadaşlar olsun basınca gelsin diyor bazıları filtreler tuşuyla olsun diyor bende orta yol olarak fiyatı yaptım en çok sapıtan o diye kalanları otomatik yaptım sayfalma yaptığım için çok da kasmıyor sizde bir takılma yavaşlama mı oluyor acaba

bence şuan popüler sistemler diye bir seçenek olsa tatından yenmez
Hocam valla şu major anakart ssd kasa ram bilgilerinde eksiklikleri giderirsem reddit gibi upvote-downvote ekleyip halkın seçimine bırakıcam tabi temel şeyler için bile vakit bulamıyorum bütün gün kod yazınca dinlenmeye eşe dosta derken her gece 1 2 saat anca bakabiliyorum yine değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum

Bir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitedeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.

• Eksik bilgiler düzeltilce Ram SSD ve Anakart Chipset Filtresi getirmeyi planlıyorum
Yemin ediyorum aklımda böyle bir şey vardı eğer doğru bir şekilde giderse mükemmel olur.

Çok güzel site olmuş ellerinize sağlık hocam
Çok sağ olun geliştirmeye çalışıyorum

Yemin ediyorum aklımda böyle bir şey vardı eğer doğru bir şekilde giderse mükemmel olur.
İnşallah hocam bende birinden gördüm sonra projeyi kapattı gitti baktım 1 2 aydır ses çıkmıyor oturup haftasonu başladım sağ olsun özellikle buradaki arkadaşlar ilgi gösterdi geceleri vakit buldukça geliştiriyorum

Çok sağ olun geliştirmeye çalışıyorum

İnşallah hocam bende birinden gördüm sonra projeyi kapattı gitti baktım 1 2 aydır ses çıkmıyor oturup haftasonu başladım sağ olsun özellikle buradaki arkadaşlar ilgi gösterdi geceleri vakit buldukça geliştiriyorum
Umarım popüler bir yer olur.

Ekran Görüntüsü (1732).png

Kral istekler bitmiyor ama bir isteğim olacak dark mode olsa süper olur gece bakılmıyor siteye 😅

Kral istekler bitmiyor ama bir isteğim olacak dark mode olsa süper olur gece bakılmıyor siteye 😅
Hocam sormayın ya bir arkadaş daha dedi valla liste uzun yetişemiyorum ama notumu aldım :LOL:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,036
Üyeler
186,287
Son üye
ustaoogway
Geri