❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds 3 Pro 4499 TL

Ben S23 için kılıf alacaktım. S21 için bile orijinal kılıf var. S23'e yok. Eğer 31 Ağustos'ta kulaklığın kuponunu verirlerse ve birleştirilirse kulaklığı 3500'e alma hayalim var.
2 kod üst üste kullanılmıyor diye biliyorum.
Birde indirimli almak için gönderilen kod daha kimseye gelmedi di mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Media Markt müşteri hizmetlerinin günahını almışım. Kod bana aslında babamın numaraya 1 Ağustos'ta gelmiş. Babamda okumadan silmis. Ben 2019 da hesabı açarken onun numarayı girmişim hesaba. Bugün fark ettim. Silinen mesajlara bakınca gerçek ortaya çıktı :D. 15 gündür boşa ugrasiyormusum.

Ben S23 için kılıf alacaktım. S21 için bile orijinal kılıf var. S23'e yok. Eğer 31 Ağustos'ta kulaklığın kuponunu verirlerse ve birleştirilirse kulaklığı 3500'e alma hayalim var.
Knk azmine hayran kaldım umarım bedavaya verirlerde sana karşılığını alırsın, kaç aydır peşindesin bu işin yılmak ne demek bilmiyorsun.

Knk azmine hayran kaldım umarım bedavaya verirlerde sana karşılığını alırsın, kaç aydır peşindesin bu işin yılmak ne demek bilmiyorsun.
Sadece paranın değerini biliyorum hocam. İşime yaramayacak çer çöpe yatırmaktansa bana para kazandıracak şeylere para veriyorum.

1000 liralık çeke şunlardan birini alsam çok mu saçma olur sizce :D?

Benim aklımda Logitech Pebble Keys 2 var. Everest vb hariç olabilir.

Everest almayın da keyfe göre Logitech alınabilir.

Bende dün bakındımda alıcak bişry bilr bulamadım şahsen çoğu şişirilmiş yada saçma ürünler

samsung kendi sitesinde dağıtımlar başladı bakalım. ordanda almıştım ama. burda ay başını bekletirler herhalde.

Tamam sorun yokmuş.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,906
Üyeler
192,826
Son üye
Tuco
Geri