S24 ultra cep telefonum kapandı

aknhrmn1

80+
Katılım
16 Ağustos 2024
Mesajlar
5
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar acil yardımcı olur musunuz

Ben nisan ayında s24 u telefonu kaçak (vergisiz) olarak aldım ve bugün "1 nolu sim izin verilmiyor" bildirimi ile uyandım. Bunun olacağını biliyordum ve 2.sim kart yuvasına taktım ama değişen bir şey olmadı. Bana telefoncu 4 ay sonra diğer sim kart yuvasına takıp devam edebileceğimi söylemişti. Şimdi ne yapmalıyım? Zaten çok kırsal bir bölgedeyim yardımcı olur musunuz?
 
E devlete girip ımeı sorgula ne kadar hakkın kaldığını öğren, senden önce kullanan olmuşmu anlarsın. Olmadı satıcıyı arayıp durumu izah et
 
İlk sim imei için kayıt dışı ikincisi için ise kayıt bulunamadı diyor. Bu ne anlama gelir?
1000161242.jpg
1000161244.jpg
 
İkinci hat takılmamış işte. İlk sim girişine başka bir hat tak. Sonra 2.ye asıl hattını tak. Sonra 1.de olanı çıkar
 
Hocam 1.sim slotuna başka hat takınca görüyor ama ikinci slota kendi simimi taktığımda görmüyor. Acaba bir video var mı yapılışıyla ilgili veya ben mi beceremedim.
 
yanlış hatırlamıyorsam bazı telefonlarda 2. sim i ayarlardan aktifleştiriyorduk. emin değilim anımsadığım bir şey belki işine yarar. ayarlardan sim kısmına bir göz at istersen.
 
Hattı ters takmış olma ihtimalin varmı hocam bende 24u kullanıyorum
Hocam 1.sim slotuna başka hat takınca görüyor ama ikinci slota kendi simimi taktığımda görmüyor. Acaba bir video var mı yapılışıyla ilgili veya ben mi beceremedim.
 
Dediğinizi yaptım ama değişen bir şey olmadı. Hattı ve numarayı görüyor ama sadece acil aramalar veya servis yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hattı ters takmış olma ihtimalin varmı hocam bende 24u kullanıyorum
Birkaç kez denedim düzgün takıyorum ama bir türlü görmüyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Mesajlar
10,496,984
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri
Top