CahitED
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
sadece oyun oynayacaksan 100w okeyşu bilgisayarı çok beğendim hem ekranı hem görünümü çok hoşuma gitti bilgisi olan deneyimi olan bana bilgi verebilir mi
sadece oyun oynayacaksan 100w okeyşu bilgisayarı çok beğendim hem ekranı hem görünümü çok hoşuma gitti bilgisi olan deneyimi olan bana bilgi verebilir mi
Torunlar kardeşim Adana torunlar adresimi ne yapacaksın?Umrumda mısapliyor mi sapliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adres ver
Cahil kalmış mağara ayısı.Umrumda mısapliyor mi sapliyor
Adres ver
HAHAHHAHAHA git de laptops essek oğlu gibi 30K ver 100 FPS oynaTorunlar kardeşim Adana torunlar adresimi ne yapacaksın?
Cahil kalmış mağara ayısı.
TeşekkürlerSizin laptop iyi LOQ kalitelidir.
adam geziyo yozuyosa yanında 10 kilo kasa mı taşicak?Tek neden direk laptop olması o fiyata tank gibi masa üstü dizersin o laptopun 50 katı performansini alırsın
Oda belirtsin adam gibi konusunu ozamanadam geziyo yozuyosa yanında 10 kilo kasa mı taşicak?
Hadi 1080 ti lı masaüstünle kafeye gitmeye çalış bakalım.HAHAHHAHAHA git de laptops essek oğlu gibi 30K ver 100 FPS oyna![]()
Ne kadar cahil ve çocuksu haraketlerin var küçüksün yüksek ihtimal ama yüzüne vurmaya gerek yok kenden belli ediyorsun.HAHAHHAHAHA git de laptops essek oğlu gibi 30K ver 100 FPS oyna![]()
Dostum seni kullanıcı olarak severim de ne saçmalıyorsun herkes oyun için bilgisayar almıyor birde cellalenmişsin.HAHAHHAHAHA git de laptops essek oğlu gibi 30K ver 100 FPS oyna![]()
1080 li laptop var gene performanslı ama seyit onbaşı lazım.Hadi 1080 ti lı masaüstünle kafeye gitmeye çalış bakalım.
Hadi hadi Git laptopa ver 30 k 144hz ile 100 FPS tadı çıkartNe kadar cahil ve çocuksu haraketlerin var küçüksün yüksek ihtimal ama yüzüne vurmaya gerek yok kenden belli ediyorsun.
Dövüşmeyi sevmediğim için savunma sanatı öğrendim onun yerine çok umurumda değilForumdaki çoluk çocuk kavgaları çok sarıyor. Biraz daha dövüşün kola alıp geliyorum.
Hadi git skolyoz ameliyatı ol kardeşim.Hadi hadi Git laptopa ver 30 k 144hz ile 100 FPS tadı çıkart![]()