Çözüldü✓ Laptop Aliyorum, Bugün Si̇pari̇ş Edeceği̇m 30K Bütçe

BUNU BUGÜN SİPARİŞ ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM, FİKRİNİZ NEDİR ?
Fiya düşük istiyorsanız bu + yanına ram alırsınız.
O fiyata ise bu.

bu fiyata bu iyi gibi 115w ekran kartı kartı var sizin bütçenize en yakın gibi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe belirtmediği için direk attım fiyat farkı çok var ama çevremde kullananlar memnun kendim bugün laptop alcak olsam alırım.
yo güzel diyorsunuz haklısınızda yani bütçe belirtmesede o laptopu attığına göre o fiyatlardadır diye düşündüm bütçesi haklısınız ama sizde

yo güzel diyorsunuz haklısınızda yani bütçe belirtmesede o laptopu attığına göre o fiyatlardadır diye düşündüm bütçesi haklısınız ama sizde
Hocam 30-33 arasında i5 yerine r7 düşünüyorum var mıdır başka örnek atabileceğiniz.

bence alınamaması lazım. yeni 15irx9 modellerinde %100 srgb ekran var. bu 45 ntsc. ayrıca ghostingli.

Çok absürt değilse fiyatı atar mısınız rica etsem ?
i7 olanlısını yoliyamadım mı yoksa r 7 mi istiyorsunuz i7 diyorsanız yukarıda r7 isterseniz malesef 36kdan bulabildim minimum

15irx 9 modelleride pahalıymış :D
Hocam hiç anlamıyorum bu terimlerden ama biraz daha iyisi olsun diye diye fiyat baya kabarıyor bana f/p max 30-33k bütçeli bir model iletirseniz alabilirim.

evet bende öyle dicektim tuzlular baya .d

Hocam bunu önerdi cihaz.tv ne düşünüyorsunuz almalı mıyım ?

Son düzenleme:
Hocam hiç anlamıyorum bu terimlerden ama biraz daha iyisi olsun diye diye fiyat baya kabarıyor bana f/p max 30-33k bütçeli bir model iletirseniz alabilirim.

Hocam bunu önerdi cihaz.tv ne düşünüyorsunuz almalı mıyım ?
hocam alo ben onu ilk önerdim ya hemde daha düşük fiyata aynı laptop neden bakmadınız ona

Geri