Yardım Termal macun önerisi

Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar

İşlemci :

AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci​

Sıvı soğutucu : DeepCool LT-720 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu

Sizlerden ricam bu ikiliye hangi termal macunu önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler:)

İşlemci :

Sizlerden ricam bu ikiliye hangi termal macunu önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler:)
Kaliteli iyi bir macun arıyorsun böyle bir ürün alabilirsin.
Daha uygun bir ürün bakıyorsan mx6 2gram 250tl civarında olması lazım onu alabilirsin.

Kaliteli iyi bir macun arıyorsun böyle bir ürün alabilirsin. Daha uygun bir ürün bakıyorsan mx6 2gram 250tl civarında olması lazım onu alabilirsin.
En iyi performansı vermesini istediğim bir macun istiyorum yani kısacası sistemi sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum o yüzden en kaliteli ürün tercihim hocam

Daha uygun bir ürün bakıyorsan mx6 2gram 250tl civarında olması lazım onu alabilirsin.
kryonaut 1 gram pahalı bu kadar verilmez.

En iyi performansı vermesini istediğim bir macun istiyorum yani kısacası sistemi sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum o yüzden en kaliteli ürün tercihim hocam
Link eklemeyi unutmuşum ekledim. O ürünü alabilirsiniz. 12.5kw kaliteli bir macun.

hocam benim işlemci altta yazıyor, 1senedir yenilemem orta fiyat ürün önerir misin acaba

önerin nedir daha iyi fiyata daha kaliteli ürün var mı? konuya uzağım
MX-6'dan daha iyi. 4 gram. Ekran kartı için de uygulanabilir kryonaut 1 gram ve pahalı alınmaz o fiyata.

İşlemci :

thermalright tf7-tf9 al 1-2 gr yeter

hocalarım, aşağıda ki ürünü direk elden itopyadan almak için gidicem bahsettiğiniz ürün budur farklı modelleri olmasına rağmen karşılaştırdım. size bir sorum daha olacak bu konu ile ilgili şuan kullanacağımdan fazlasını alıcam stok bulunmadığı için, kalan kısmını macunu muhafaza edebilirmiyim?

MX-6'dan daha iyi. 4 gram. Ekran kartı için de uygulanabilir kryonaut 1 gram ve pahalı alınmaz o fiyata.
Adam param var iyi olsun yeter diyor sen 9 w mk lık ürün öneriyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci :

Thermal grizzly kryonaut extreme alabilirsin. En iyilerindendir. Daha iyisi ne dersen daha iyisi sıvı metal. Ama uygulamak tehlikeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri