yusufsmsek
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Kaliteli iyi bir macun arıyorsun böyle bir ürün alabilirsin.Merhaba arkadaşlar iyi forumlar
İşlemci :
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
Sıvı soğutucu : DeepCool LT-720 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu
Sizlerden ricam bu ikiliye hangi termal macunu önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler![]()
En iyi performansı vermesini istediğim bir macun istiyorum yani kısacası sistemi sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum o yüzden en kaliteli ürün tercihim hocamKaliteli iyi bir macun arıyorsun böyle bir ürün alabilirsin. Daha uygun bir ürün bakıyorsan mx6 2gram 250tl civarında olması lazım onu alabilirsin.
kryonaut 1 gram pahalı bu kadar verilmez.Kaliteli iyi bir macun arıyorsun böyle bir ürün alabilirsin.
Daha uygun bir ürün bakıyorsan mx6 2gram 250tl civarında olması lazım onu alabilirsin.![]()
Thermal Grizzly 1gr Kryonaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-K-001-RS) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Kryonaut Termal Macun Kryonaut termal macun baştan sona ekstrem hız aşırtma topluluğunun yüksek performans beklentilerini karşılama hedefi ile tasarlandı. Kryonaut aynı zamanda kritik öneme sahip endüstriyel soğutma uygulamaları için...www.teknobiyotik.com
Link eklemeyi unutmuşum ekledim. O ürünü alabilirsiniz. 12.5kw kaliteli bir macun.En iyi performansı vermesini istediğim bir macun istiyorum yani kısacası sistemi sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum o yüzden en kaliteli ürün tercihim hocam
bütçe nedir?En iyi performansı vermesini istediğim bir macun istiyorum yani kısacası sistemi sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum o yüzden en kaliteli ürün tercihim hocam
önerin nedir daha iyi fiyata daha kaliteli ürün var mı? konuya uzağımkryonaut 1 gram pahalı bu kadar verilmez.
bütçe önceliğim değil önceliğim kalite ama grizzy e pahalı diyen gereksiz diyen var daha uyguna daha kalitelisi varsa önerilerin hepsine açıpımbütçe nedir?
hocam benim işlemci altta yazıyor, 1senedir yenilemem orta fiyat ürün önerir misin acabaKaliteli iyi bir macun arıyorsun böyle bir ürün alabilirsin.
Daha uygun bir ürün bakıyorsan mx6 2gram 250tl civarında olması lazım onu alabilirsin.![]()
Thermal Grizzly 1gr Kryonaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-K-001-RS) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Kryonaut Termal Macun Kryonaut termal macun baştan sona ekstrem hız aşırtma topluluğunun yüksek performans beklentilerini karşılama hedefi ile tasarlandı. Kryonaut aynı zamanda kritik öneme sahip endüstriyel soğutma uygulamaları için...www.teknobiyotik.com
önerin nedir daha iyi fiyata daha kaliteli ürün var mı? konuya uzağım
sağolasın hocam araştırmam devam ediyor not aldımMX-6'dan daha iyi. 4 gram. Ekran kartı için de uygulanabilir kryonaut 1 gram ve pahalı alınmaz o fiyata.COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
thermalright tf7-tf9 al 1-2 gr yeterMerhaba arkadaşlar iyi forumlar
İşlemci :
Sizlerden ricam bu ikiliye hangi termal macunu önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler![]()
hocalarım, aşağıda ki ürünü direk elden itopyadan almak için gidicem bahsettiğiniz ürün budur farklı modelleri olmasına rağmen karşılaştırdım. size bir sorum daha olacak bu konu ile ilgili şuan kullanacağımdan fazlasını alıcam stok bulunmadığı için, kalan kısmını macunu muhafaza edebilirmiyim?Kaliteli iyi bir macun arıyorsun böyle bir ürün alabilirsin.
Adam param var iyi olsun yeter diyor sen 9 w mk lık ürün öneriyorsunMX-6'dan daha iyi. 4 gram. Ekran kartı için de uygulanabilir kryonaut 1 gram ve pahalı alınmaz o fiyata.COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Thermal grizzly kryonaut extreme alabilirsin. En iyilerindendir. Daha iyisi ne dersen daha iyisi sıvı metal. Ama uygulamak tehlikeliMerhaba arkadaşlar iyi forumlar
İşlemci :