Yardım LS2 THUNDER CARBON 805 Hakkında

Aedcre

80+
Reaksiyon skoru
112
Bütçe
20000
Merhaba aşağı linkteki kaskı daha önce kullanmış olan varsa kaskla alakalı yorumlarını alabilir miyim? Uygun fiyatlı karbon kask arayışı içerisindeyim @GirayHan hocam sağolsun diğer konularda gördüğüm yorumlarından ötürü karbon kask işi beynime işledi. ATTACK Matt modelini almayı düşünüyorum. Şuan ortalama fiyatı 17.000 küsürlerde. Bu fiyat aralığında karbon farklı kask önerisi varsa onu da alabilirim.
https://ls2helmets.com/helmets/full-face/thunder-carbon

@GirayHan

Merhaba aşağı linkteki kaskı daha önce kullanmış olan varsa kaskla alakalı yorumlarını alabilir miyim? Uygun fiyatlı karbon kask arayışı içerisindeyim @GirayHan hocam sağolsun diğer konularda gördüğüm yorumlarından ötürü karbon kask işi beynime işledi. ATTACK Matt modelini almayı düşünüyorum. Şuan ortalama fiyatı 17.000 küsürlerde. Bu fiyat aralığında karbon farklı kask önerisi varsa onu da alabilirim.
https://ls2helmets.com/helmets/full-face/thunder-carbon

@GirayHan
kullandığım 2. kaskım olan exo evo air 2 karbon'u öneririm. tam bir fiyat performans touring kaskıdır.

motorun 240 km üstüne çıkıyorsa bu kaskta yaşayacağın tek sorun touring ve karbon oluşundan dolayı hafif titreşim yaratması olabilir. Her halükarda ben çok memnunum. Havalandırma ve konfor'una 10 üstünden 9 net veririm. champion helmets'in testlerinde de en iyi f/p karbon kask olarak geçmektedir bilgin olsun. ek olarak r1 modelinde ve exo air 2 modelinde hava ile şişirme durumu var iç padler zamanla gevşerse hava basarak tam stabil olmasını sağlayabiliyorsun içinde ki butonla. bir diğer durum da vizörleri çok ucuz. kask alırken bunlara da dikkat et. 1500liraya gold vizör 1500 liraya da aynalı vizör aldım geçen. bir çok kaskların tek vizörü 5 8 bin tl arasına satılıyor. yedek parça olayı da önemli bi kaskta.

supersport kullanıyorsan da r1 modeline bakabilirsin. karbon olanından.

LS2 falan bakma. Geçmişte çok kurye motorcuların taktığı kask olduğu için tr'de marka albenisi pek yok.

Şuan rs200 kullanıyorum 147'yi görene kadar 3 iş günü geçiyor. Malum çok hızlı bir motor değil. Ama ilerde değişme durumu olursa diye ve şuan ls2 rapid kullanıyorum. Dandik bir kask olduğunun farkındayım. Deli gibi rüzgar alıyor. Gene senin önerinle cardo spirit interkom almıştım. Ondan oldukça memnunum ama kask çok rüzgar aldığı için belli hızın üstünde müzik keyfi 0'a düşüyor. Mat olmasından dolayı çoğu yeri çizildi. Vizörü çıkarıp temizlemek bir eziyet. Scorpionda beden kalıpları farklı sanırım güvenilir önerebileceğin bir site var mı? Yakınımda şuan canlı deneyebileceğim bir mağaza yok. Rapidde 2xl kullanıyorum.

Şuan rs200 kullanıyorum 147'yi görene kadar 3 iş günü geçiyor. Malum çok hızlı bir motor değil. Ama ilerde değişme durumu olursa diye ve şuan ls2 rapid kullanıyorum. Dandik bir kask olduğunun farkındayım. Deli gibi rüzgar alıyor. Gene senin önerinle cardo spirit interkom almıştım. Ondan oldukça memnunum ama kask çok rüzgar aldığı için belli hızın üstünde müzik keyfi 0'a düşüyor. Mat olmasından dolayı çoğu yeri çizildi. Vizörü çıkarıp temizlemek bir eziyet. Scorpionda beden kalıpları farklı sanırım güvenilir önerebileceğin bir site var mı? Yakınımda şuan canlı deneyebileceğim bir mağaza yok. Rapidde 2xl kullanıyorum.
her bedenin kalıbı farklı 3 kalıp var yanlış hatırlamıyorsam. intercom bende de cardo sprit var. kaskın kulak için intercom pad bölümleri açık. gayet memnunum. iyi ses veriyor bu kaskta. ses izalasyonu da gayet iyi. scorpion kaskları sadece motomax satıyor. ordan temin edebilirsin.

ek olarak ss kullanıyorsan ve kullanmaya devam edeceksen eğer R1 modelini alabilirsin. kaskın aerodinamiği daha yatık motorlar için uygun. motomax'tan sipariş geç baktın olmadı geri yollarsın zaten sorun çıkarmıyolar.

her bedenin kalıbı farklı 3 kalıp var yanlış hatırlamıyorsam. intercom bende de cardo sprit var. kaskın kulak için intercom pad bölümleri açık. gayet memnunum. iyi ses veriyor bu kaskta. ses izalasyonu da gayet iyi. scorpion kaskları sadece motomax satıyor. ordan temin edebilirsin.

ek olarak ss kullanıyorsan ve kullanmaya devam edeceksen eğer R1 modelini alabilirsin. kaskın aerodinamiği daha yatık motorlar için uygun. motomax'tan sipariş geç baktın olmadı geri yollarsın zaten sorun çıkarmıyolar.
Hangisini seçmeliyiz başkan 1.ye fena tutuldum ama Hafif Matrix Karbon diyor.

Hangisini seçmeliyiz başkan 1.ye fena tutuldum ama Hafif Matrix Karbon diyor.
bende ki son attığın kask. ben full karbonu aldım kaskte desen vb sevmiyorum çünkü. dizayn işin içine girdiğinde kasklar ayrıca daha pahalılaşıyor.

bahsettiğin 1 kaskı inceleme fırsatım olmadı. büyük ihtimal yeni çıktı. bu sebeble piyasada olumlu olumsuz yorum oluşması için zaman vermelisin. iyi de olabilir kötü de olabilir çünkü.

bende ki son attığın kask. ben full karbonu aldım kaskte desen vb sevmiyorum çünkü. dizayn işin içine girdiğinde kasklar ayrıca daha pahalılaşıyor.

bahsettiğin 1 kaskı inceleme fırsatım olmadı. büyük ihtimal yeni çıktı. bu sebeble piyasada olumlu olumsuz yorum oluşması için zaman vermelisin. iyi de olabilir kötü de olabilir çünkü.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Bahsettiğin model kafama yattı. Motomaxden kalıp için bir dönüş bekliyorum parlak olanı alacağım. En büyük bedeni 2xl ölçüler ls ile aynı ama kalıp nasıl emin olmalıyım kargo git gel yapsın İstemiyorum. Bugün konu açmasaydım, ls2 thunder carbonu alacaktım. Fakat bu konulara vakıf olduğunu bildiğim için önce sana ve forumdaki diğer arkadaşlara danışayım istedim. Kaskla ilgili yeni bir Türkçe inceleme videosu 10 gün önce atılmış. Yukarıda ki bahsettiğin testi orada da paylaşmışlar 2024 yılı için en iyi kask olarak gözüküyor.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Bahsettiğin model kafama yattı. Motomaxden kalıp için bir dönüş bekliyorum parlak olanı alacağım. En büyük bedeni 2xl ölçüler ls ile aynı ama kalıp nasıl emin olmalıyım kargo git gel yapsın İstemiyorum. Bugün konu açmasaydım, ls2 thunder carbonu alacaktım. Fakat bu konulara vakıf olduğunu bildiğim için önce sana ve forumdaki diğer arkadaşlara danışayım istedim. Kaskla ilgili yeni bir Türkçe inceleme videosu 10 gün önce atılmış. Yukarıda ki bahsettiğin testi orada da paylaşmışlar 2024 yılı için en iyi kask olarak gözüküyor.
Rica ederim bu arada motorcular dosttur tabii ki yardımcı olmaya çalışacağım.

mezure yardımı ile kafanın ölçüsünü alıp siparişi ona göre geçebilirsin.

1724259774090.png

Kask dün elime ulaştı. Ben karar verip alana kadar vizör stoğu bitti. İlk izlenimlerim şu şekilde gerçekten premium hissiyatı veriyor. Ls2 de resmen interkomun sesi yok oluyormuş. Hep ses ayarını son seviye de kullanıyorum. Bugün ilk sürüşte resmen dışarının sesi kesildi. Hatta son ses seviyesine aldığımda sesin yüksekliği beni rahatsız etti. Halbu ki bu kaskla alakalı youtube videolarında rüzgarı çok aldığından şikayet eden bir sürü insan var. Gençleştim resmen, pedlerin biraz açılması gerekiyor kafama geçirene kadar biraz darlıyor. Kafaya oturduktan sonra gayet iyi sarıyor, ağrı yapmıyor. Pedleride gerçekten kaliteli hissettiriyor. İçinden çıkan koyu vizörü taktım. Şuan için güneşliğe pek gerek kalmadı. Double D'ye alışmak biraz zaman alacak çıkarıp takarken biraz zulüm oluyor şuan tekrar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ayrıca görüntüsü canlıdakinden daha hoş duruyor.

Ekler

• IMG_20240910_201033.jpg
    IMG_20240910_201033.jpg
    2.4 MB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,662
Üyeler
189,131
Son üye