Arkadaşım benim malımı sahipleniyor

Bimmerx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Arkadaşlar benim çocukluk arkadaşım var durumları benimkinden kötü (maddi durumları benim umrumda değil) aslında iyi çocuk ama bu çocuk evime geliyor bilgisayarı açıp direksiyon başına geçip ETS asetto forza vb oynuyor her defasında aynı. Oyun oynaması benim umrumda değil ama eve gelip gidene kadar oynuyor. Sanki benim evi internet kafe gibi kullanıyor. Arabam var arabamı da sahipleniyor dışarda bir işi olduğunda benden araba istiyor. Ben bunu kırmadan nasıl uyarırım. Bir iki çıtlattım ama ya anlamadı ya dinlemedi.

çok kötü bir durum ben olsam direkt arkadaşlığımı keserdim.

Hevesli belli ki ama gelipte gidene kadar oynaması kötüymüş. Güzel bir dille bilgisayar dışında vakit geçirmek istediğini anlatabilirsin.
Eve sürekli gelmiyor ayda bir kaç kez ama gelipte sürekli bilgisayar başında olmasına gıcık oluyorum
çok kötü bir durum ben olsam direkt arkadaşlığımı keserdim.
çocukluk arkadaşım ve samimi olduğum tek arkadaşım

Eve sürekli gelmiyor ayda bir kaç kez ama gelipte sürekli bilgisayar başında olmasına gıcık oluyorum

çocukluk arkadaşım ve samimi olduğum tek arkadaşım
bu arada yaşın kaç kendi evinde mi yaşıyorsun eğer sorun sadece pc başında oturması ise internet cafeye vs. gidebilirsiniz

Arkadaşlar benim çocukluk arkadaşım var durumları benimkinden kötü (maddi durumları benim umrumda değil) aslında iyi çocuk ama bu çocuk evime geliyor bilgisayarı açıp direksiyon başına geçip ETS asetto forza vb oynuyor her defasında aynı. Oyun oynaması benim umrumda değil ama eve gelip gidene kadar oynuyor. Sanki benim evi internet kafe gibi kullanıyor. Arabam var arabamı da sahipleniyor dışarda bir işi olduğunda benden araba istiyor. Ben bunu kırmadan nasıl uyarırım. Bir iki çıtlattım ama ya anlamadı ya dinlemedi.
benzer şeyi yaşadım defalarca uyardım 10senelik arkadaşımı sonra beni eşşek yerine koyuyorsun arama bidaha dedim 3aydır hayatımdan çıktı ve bişey değişmedi

kanka direkt arkadaşlığı kes bu ne eleman sadece seni kullanıyor

Seni kullanıyor takma bile varlığı ile yokluğu arasında fark göremem

Geri