Havit gamenote fuxi h3 mü h2002p mi

kaelore

80+
Reaksiyon skoru
1
iki model arasında kaldım havit gamenote h2002p mi yoksa fuxi h3 mü fuxi h3 de ses kasmada sesleri ayırt etmede vs bir problem var mı fps oyunları çok oynuyorum benim için önemli

Fuxi H3 çok övülmüyor kalite açısından.

H2002D tavsiye ederim

İEM olur derseniz bu

H2002D tavsiye ederim

İEM olur derseniz bu
kimisi övüyor kimisi sövüyor kablosuz vs olması ilgimi çekti iem lerde problemim mikrofon yoksa iem almayı isterim bu bütçede hem iem hem mikrofon almak zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H2002D tavsiye ederim

İEM olur derseniz bu
şu anki kulaklığım hs35 kalite açısından fazla farkı varmıdır fuxi nin

kimisi övüyor kimisi sövüyor kablosuz vs olması ilgimi çekti iem lerde problemim mikrofon yoksa iem almayı isterim bu bütçede hem iem hem mikrofon almak zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu anki kulaklığım hs35 kalite açısından fazla farkı varmıdır fuxi nin
HS35 = BİM'deki polosmartlar kanka.

Öyle düşün. Ama H2002D kalite kulaklık.

h2002d alınır hocam çok sağlam kulaklık ama ben bütçeyi çok az daha arttırıp h2002p almanızı öneririm p modelinde daha fazla özellik var

p alıcağım zaten konuda da p yazıyor ama fuxi h3 kötü mü ya
ha pardon görmemişim😁 fuxi h3 hakkında olumlu bir yoruma daha önce hiç raslamadım herkes kalitesizliğinden şikayetçi fakat 2002p öyle değil 2-3k lık kulaklıklara taş çıkaran bir kulaklık o

fuxi h3 kötü mü almıcam ona göre

ha pardon görmemişim😁 fuxi h3 hakkında olumlu bir yoruma daha önce hiç raslamadım herkes kalitesizliğinden şikayetçi fakat 2002p öyle değil 2-3k lık kulaklıklara taş çıkaran bir kulaklık o
hs 35 den fuxiye geçilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,503
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri