Çözüldü✓ 1000Tl civarına kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1000
1000 TL ve etrafında gaming kablosuz kulaküstü kulaklık önerilerinizi almak istiyorum

1000 TL ve etrafında gaming kablosuz kulaküstü kulaklık önerilerinizi almak istiyorum
muhtemelen en iyisi bu fiyat bandına

Bende var 3 modu var Bluetooth dongle ve kablolu modu. Şarjı çok iyi dayanıyor. Tek sıkıntisi ses dışarı çok gidiyo.hoparlor gibi calisiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pedler kumaş ve terletmiyor. Ama sesi dışarıya çok veriyo. Ağırlık olarak hafif. Ses kalitesi orta.

Bende var 3 modu var Bluetooth dongle ve kablolu modu. Şarjı çok iyi dayanıyor. Tek sıkıntisi ses dışarı çok gidiyo.hoparlor gibi calisiyo

Pedler kumaş ve terletmiyor. Ama sesi dışarıya çok veriyo. Ağırlık olarak hafif. Ses kalitesi orta.
ses kasmasında bi problemi var mı

fps oyunları çok oynuyorum

Blacksharkdan geçmeye değmez. Ses kasılıyor ama çok detaylı kasamiyorsun
yakındamı uzaktamı olduğuna dair mi hocam detay olarak

h2002p düşünüyordum bide sanırım onu alıcağım fuxi h3 hafiflik ve kablosuz olmasıyal dikkatimi çekiyor

hs 35 kullanıyorum kulaklık olarak şu an geçilir mi fuxiye
geçilmez eğer kabloluyu gerektiricek büyük bi sebep yoksa

yön olarak hafif sıkıntı var. Mesela sol tarafında iki katlı bı yer olsun oyunda. Adam alttami usttemi pek anlayamıyon. Biraz yön biraz yakınlık sorunu var.

Şuan cs2 oynuyom kulaklık yüzünden ara ara yanlış Info alıyım ama genel olarak sıkıntı yok

yön olarak hafif sıkıntı var. Mesela sol tarafında iki katlı bı yer olsun oyunda. Adam alttami usttemi pek anlayamıyon. Biraz yön biraz yakınlık sorunu var.

Şuan cs2 oynuyom kulaklık yüzünden ara ara yanlış Info alıyım ama genel olarak sıkıntı yok
aşağı yukarı problemi bu kulaklıktada var valoranta yüceliğim fazla sorun yaratırmı diye düşünüyorum

hs 35 den geçilir mi

Ses kasmak aşırı önemliyse bu kulaklığı alma ama çok detay önemli deil kablosuz olsun kafam rahat olsun cs2 oynuyom ama ara ara diyosan al takıl

valla hs35 i bilmiyom bı baktım ama bu kulaklıktan iyidir o

Bu kulaklığa geçmen için illa kablosuzolsun demen gerekli

Kablo dert değilse bu fiyata aşağı yukarı daha iyi kulaklıklar bulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,690
Üyeler
186,518
Son üye
ahmet kuş
Geri