İntel A750 vs RTX2060 Super

Blackfox

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar, sistemimi güncellemek istiyorum. Şu an ulaşabildiğim kartlar ikinci el olarak bunlar. Bunlar arasında hangisi daha iyi olur benim için?
RTX 2060 Super veya A750. İşlemcim Ryzen 3 3100, darboğaz yapar herhalde ikisi de ama benim için sıkıntı yok. Hangisini önerirsiniz?

Merhabalar, sistemimi güncellemek istiyorum. Şu an ulaşabildiğim kartlar ikinci el olarak bunlar. Bunlar arasında hangisi daha iyi olur benim için?
RTX 2060 Super veya A750. İşlemcim Ryzen 3 3100, darboğaz yapar herhalde ikisi de ama benim için sıkıntı yok. Hangisini önerirsiniz?
Ne kadar bütçen var ? Başka kart almayı düşünür müsün ?

A750 biraz daha iyi ama ben olsam nvidia alırdım

Bende hiçbiri alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd tarafı da alabilir aslında
5k civarına 6600 bulabilirsin diye düşünüyorum. Çok daha iyi olur. İleride de eline para geçince işlemcini 5 5600 işe değiştirirsin.

Evet mantıklı olur.
Aynen rx6600 çok daha mantıklı olur

amd tarafı da alabilir aslında
Şu anki ekran kartım RX470 ve driver şeylerinden falan bıktım, arada kendi kendine driver siliyor vb. Aslında nvidia daha iyi driver vb. Konularda biliyorum ama intel de her güncelleme ile ileri gidiyordu bir ara, şimdi nasıl bilmiyorum tabi

Şu anki ekran kartım RX470 ve driver şeylerinden falan bıktım, arada kendi kendine driver siliyor vb. Aslında nvidia daha iyi driver vb. Konularda biliyorum ama intel de her güncelleme ile ileri gidiyordu bir ara, şimdi nasıl bilmiyorum tabi
Amdnin driver sorunları baya çözüldü bence tercih edebilirsin

Ben de 580 den geçtim rx7600 e. Sende 6600 alabilirsin bir problem yaşamazsın.

dostum rx 400 serisi ile 6000 serisini karşılaştırdın sen önce yoksa ben mi yanlış anladım :) driver sorunu rx 5000 serisinden beri düzeltildi

Ben de 580 den geçtim rx7600 e. Sende 6600 alabilirsin bir problem yaşamazsın.
6600 tabii ki daha mantıklı rx 5500xt bile şuan 1080P de iyi iş çıkartıyor

dostum rx 400 serisi ile 6000 serisini karşılaştırdın sen önce yoksa ben mi yanlış anladım :) driver sorunu rx 5000 serisinden beri düzeltildi
Elimdeki kullandığım kartla karşılaştırdım, başka elimde örnek yok. Ne ile karşılaştıram?

Elimdeki kullandığım kartla karşılaştırdım, başka elimde örnek yok. Ne ile karşılaştıram?
dostum rx 400 500 serisi aşırı eski 201* li yıllarda kaldışuan amd gayet başarılı ha illa nvidia diyorsan 1080 ti veya 2060 super

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,507
Üyeler
187,690
Son üye
Cemilnadir
Geri