Dogukappa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 971
seni nasıl bu forumda barındırıyolar la bu toxiclikle mod olsam ensenden tutar fırlatırdım vallakanka sus artık ya bi sus lutfen
seni nasıl bu forumda barındırıyolar la bu toxiclikle mod olsam ensenden tutar fırlatırdım vallakanka sus artık ya bi sus lutfen
bosverın hocamseni nasıl bu forumda barındırıyolar la bu toxiclikle mod olsam ensenden tutar fırlatırdım valla
bu ergen hep böyle ya her konuda kaos yaratmaya çalışıyobosverın hocam
Var zaten. 24k ya RX 580 Trendyol sistem alan bile var fakat onların alması bu sistemin iyi olduğu anlamına gelmiyor.Öyle insanlar var hocam. Doğru söylüyor
12400F kötü. 5600'ün de ekran kartı Colorful diye dandik bi marka. Bu sistemi al.12400F'li sistem ssd değiştirip alınır gibi, ne dediniz ?
colorful ıyı marka12400F kötü. 5600'ün de ekran kartı Colorful diye dandik bi marka. Bu sistemi al.
![]()
Zodiak Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kendi ekran kartın Colorful değilse bu konu hakkında yorum yapma.colorful ıyı marka
degıl ama ıncelemelerı olumluKendi ekran kartın Colorful değilse bu konu hakkında yorum yapma.
Ekran kartının incelemeleri baya olumlu ve fiyat performans bir ekran kartı. Ayrıca i5 12400F kötü bir işlemci değil. R5 5600 den iyi. Ama fps oyuncusuysanız kötü bir tercih olur. Ama hikayeli oyunlar için bakıldığında 5600x i bile tokatlıyor. Her konuda bu işlemci kötü diye yorum yapıyorsunuz. 4060 lı sistemler ve Nvidia Intel ikilisi isteyenler için mükemmel bir işlemci.Kendi ekran kartın Colorful değilse bu konu hakkında yorum yapma.
evetBu sistemde hangi kasa iyidir? Vento VG18A iyi midir?