Öneri İnternet üzerinden mouse aldım, Ram yolladılar?

kad1RRR

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,046
hepsiburada üzerinden pckolik satıcısından şu ürünü aldım.
Bana gelen ürün ise kingston 3x 8 gb ram.
Ne yapmak lazım mağdur oldum, ulaşırlar mı bana?
kargo üzerinde benim fatura bilgilerim vardı.
3 tane yoladılarsa geri verme sana yolamışlar git sat sıfır bi şekilde daha iyi bi mouse al .d

Pckolik müşteri hizmetlerini arayın hepsi burada ile ilgilenen kişiyi bağlasınlar. Tekrar kargoya verirler

dost büyük ihtimalle ulaşmazlar pckolik güvenilir bir firma sen arayıp sorunu anlat onlar seni yönlendirir

muhtemelen mouse da farklı kişiye gitmiştir ve alan kişi şikayette bulunacaktır.sizde şikayet edin sorun daha fazla büyümeden ve zararlı çıkmadan.

:censored: Ses etme, seni ararlarsa ve böyle bir yanlışlık olduğunu, düzeltmeleri gerektiği ifade ederlerse o zaman geri yollarsın. Sana gelen ramlerden dolayı o firmalar zarar etmez zaten. Aslında mağdur değilsin, başına talih kuşu etmiş. :blobdance:

aradım müşteri hizmetlerini, mail atıp geri dönüş beklemem gerekiyormuş.
mail atıcam, geri dönecekler kargoya vericem, onlar da kargoya verecek derken minimum 10 gün sürecek bu süreç.
ürünleri satıp bağış yapsam daha mantıklı :D

Ben olsam aramazdım, sormazdım :D

Onların hatası ve bu hatadan dolayı zarar da etmiş değildin. Hem senin sipariş verdiğin fareden 1 ram bile daha değerli. Boş ver melek olman gerekmez bu gibi durumlarda :alien:

Satıcı HB olsaydı çök ram'lere derdin müstehak onlara herkesin hakkına giriyorlar ama satıcı Pckolik olduğu için iletişime geç durumu düzeltsinler haram para yeme.

Geri