Hocam sisteme baktım henüz toplamamissiniz ama kötü olmuş iyi ki almamissiniz anakart ram falan zaten normal parçalar iyi ama benim tavsiyem işlemciyi 2. el Ryzen 5 5600 almanız (3k civarı) ve bütçeyi bir tık daha arttırıp güç kaynağını biraz daha kısıp ayrıca diğer ram SSD gibi parçaları ucuz alarak (indirimden falan) ekran kartını yükseltmeniz RX 6600 vs. daha iyi olursağolun teşekkürler hocam
Hocam bu fiyat bandının altındaki güç kaynakları çok vasat ondan kurtaramıyorum malesef. işlemci kısmında ise dediğim gibi sonradan güçlendirmeyi seçersem sadece 2k eklemiş olurum r5 5500'ü satarak, ama zaten r5 5500 oynadığım/oynayacağım oyunları fazlasıyla kaldırıyor, ekran kartını da sonradan yükselteceğim zaten. Bütçe kısmında ise malesef ki max değerlerdir hadi 13.5k diyelim kasa ve ssd fiyatıylada beraber.Hocam sisteme baktım henüz toplamamissiniz ama kötü olmuş iyi ki almamissiniz anakart ram falan zaten normal parçalar iyi ama benim tavsiyem işlemciyi 2. el Ryzen 5 5600 almanız (3k civarı) ve bütçeyi bir tık daha arttırıp güç kaynağını biraz daha kısıp ayrıca diğer ram SSD gibi parçaları ucuz alarak (indirimden falan) ekran kartını yükseltmeniz RX 6600 vs. daha iyi olur