4060 TI VS RX 7700 XT sistem

zxc11

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
30000
12 taksit kuveyt turk ile alicagim icin vatan daha uygun oluyor o yuzden vatandan almayi dusunuyorum.
sizce bu 2 sistemden hangisi daha iyi?

12 taksit kuveyt turk ile alicagim icin vatan daha uygun oluyor o yuzden vatandan almayi dusunuyorum.
Nvidia fanı olarak 7700xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Smart acces memoryide açarsan akarsın

Taksitle alicam vade farkindan dolayi vatandan almayi dusunuyorum.

Ben cok kararsiz kaldim 4060 ti olan sistem dun cikti stok biter diye siparis ettim ama iptal edebilirim.
Kolay kolay bitmez bu fiyata iki sistemde pahalı

Ben cok kararsiz kaldim 4060 ti olan sistem dun cikti stok biter diye siparis ettim ama iptal edebilirim.
Diğeri de pahalı bence

https://www.vatanbilgisayar.com/int...-pro-h610m-e-ddr4-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html bunu al 15 k daha ucuz aynı performansı alırsın aşağı yukarı

Kolay kolay bitmez bu fiyata iki sistemde pahalı

Diğeri de pahalı bence

https://www.vatanbilgisayar.com/int...-pro-h610m-e-ddr4-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html bunu al 15 k daha ucuz aynı performansı alırsın aşağı yukarı
Bunu bende gormustum ama stok bitmis herhalde hangi magazalar oldugu gostermiyor, o yuzden fiyat dusuk gozukuyor sanirim.

Gidip mağazadan sipariş veriyorsun getirtiyolar olmayan parçaları diziyorlar mantık o
Arayip sordum stok bitmis o fiyatla alinmiyor yani..4060 ti olan sistemin siparisini iptal ettim rampage psu hakkinda icim rahatlasa siparis edicem rx 7700 xt olan sistemi ama kullanan insanlara cok rastlamadim memnun kaldilar mi vs. Forumdada bulamadim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,211
Üyeler
186,593
Son üye
osimen54
Geri