Arkadaşlar merhaba win 11 kurdum biçimlendirme de yanlışlıkla d'yi de biçimlendirmişim farkında olmadan bilgisayar açıldığında dosyalarımın olmadığını gördüm bunları geri getirmenin bir yolu var mıdır çok önemli dosyalardı ?
1 yıllık key veriyorArkadaşlar merhaba win 11 kurdum biçimlendirme de yanlışlıkla d'yi de biçimlendirmişim farkında olmadan bilgisayar açıldığında dosyalarımın olmadığını gördüm bunları geri getirmenin bir yolu var mıdır çok önemli dosyalardı ?
bu ne oluyor ücretsiz mi anlayamadım pek1 yıllık key veriyor
![]()
Aiseesoft Data Recovery Giveaway License Code Free 2026
[Verified by Chris Bruner - January 2026] Get Aiseesoft Data Recovery giveaway license key for free. Or 50% discount coupon code: $30/1 Month, $24.97/1 Year, $90/Lifetime. Copy and use code AIS**UOD on WinningPC during checkout to save moneywinningpc.com
ad ve mail gir sana key gondereceklerteşekkür ederim herkese denemeye başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu ne oluyor ücretsiz mi anlayamadım pek
iki linke de mi gireyimad ve mail gir sana key gonderecekler
- Download: data-recovery.exe buradan indir keyi gir
1 tanesini seç yeteriki linke de mi gireyim
kurtarıyor ama pdf ler açılmıyor maalesef1 tanesini seç yeter
demo olanlar tam kurtarma yapmaz max 300mb civarı kurtarma yapar, sonra sana yükselme yapmanı ister..
bitirmesini bekleyin bakalımkurtarıyor ama pdf ler açılmıyor maalesef
bekledim kurtar dedim ama pdfler falan hiç açılmıyor ya hiç bir şey açılmıyo word dosyaları da boş geliyorbitirmesini bekleyin bakalım
Rstudio kullan ama cracklı bulursun anca.bekledim kurtar dedim ama pdfler falan hiç açılmıyor ya hiç bir şey açılmıyo word dosyaları da boş geliyor