Yardım iPhone 15 4 saat ekran süresi

beta güncellemedeysen çoğu telefon o süreleri veriyor ama asla normal değil senin süren

Normal değil. 15 Pro ile Min 6 saat alıyorum.
Benim arkadaşta da 15 var ve pilinden şikayetçi. 11’den geçti hiçbir fark yok diyor. Onun arkadaşında da 15 var ve o kişi 7-10 saat ekran süresi alıyor.
Sadece oyun oynamıyorsan bu süreler normal değil.

ekran parlaklığı full, sıcak ortam, 120hz yenileme hızı ve kesintisiz 4k60 ya da 8k24 video kaydı yapmıyorsan normal değil,
bunları yapıyorsan fazla bile

Benim arkadaşta da 15 var ve pilinden şikayetçi. 11’den geçti hiçbir fark yok diyor. Onun arkadaşında da 15 var ve o kişi 7-10 saat ekran süresi alıyor.
Oyun oynamıyorum sadece instagram vs

İp 13 var son 10 günde ortalama 6 saat açık 3 saatte kapalı ekran süresi almışım (telefon verisine göre konuşuyorum bana göre kafadan bi 10-12 saat gidiyor pil)

Bu telefon Ocak üretim ben ise yeni açıp kurdum acaba o yüzden batarya performansı tam oturmadı mı

Bu telefon Ocak üretim ben ise yeni açıp kurdum acaba o yüzden batarya performansı tam oturmadı mı
Alakası yok. Pil kısmından "son x gün" kısmını kullandığın uygulamalar ile atar mısın?

Nasıl ya ben iPhone 12 pil sağlığı 82 de 100 şarjdan sıfıra 4saat 40 dakika alıyorum iPhone 16pro alacağım çıktığında inşallah yeni serilerde sıkıntı yoktur.

Ekler

• IMG_0212.png
    IMG_0212.png
    385.9 KB · Hit: 288
Orayı değil. "Son 10 Gün" kısmını at. @Ysufe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye