Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Akbank'a üye olabilirsiniz veyaAynen. 6 aya para pul olur![]()
Akbank'a üye olabilirsiniz veyaAynen. 6 aya para pul olur![]()
akbanka uygulamadan üye olamadım şubeye çağırıldım , bilgin var mı hocamAkbank'a üye olabilirsiniz veya![]()
Akbank uygulaması üzerinden yapmanız gerekiyor.Akbank hesabım var fakat kampanya dahilindedir diyor çekemiyorum yapanlar yardımcı olabilir mi?
Hocam uygulamadan nasıl yapılacak? Paribuya referans koduyla üye oldum hesabıma 500 lira tanımlandı fakat akbank hesabına çekemiyorum.Akbank uygulaması üzerinden yapmanız gerekiyor.
Bilemiyorum, kimlik doğrulama kısmını nasıl yaptınız?akbanka uygulamadan üye olamadım şubeye çağırıldım , bilgin var mı hocam
Hocam uygulamadan nasıl yapılacak? Paribuya referans koduyla üye oldum hesabıma 500 lira tanımlandı fakat akbank hesabına çekemiyorum.
Çekmek için Akbank uygulaması üzerinden:
Transfer ve ödeme > Kripto platform işlemleri > Paribu > Para çekimi talep et
her şey normal gidiyordu mh en son şubeye gelmelisiniz dedi, başka bir forumda aylık geliri düşük yazınca sorun çıkyıor yazmışlar belki ondandırBilemiyorum, kimlik doğrulama kısmını nasıl yaptınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiç paribu ya bulaşmayan ben.Ne kadar temiz kalmışım xd
Ek olarak belirteyim, sadece Akbank hesabınıza çekebiliyorsunuz parayı.
Çekmek için Akbank uygulaması üzerinden:
Transfer ve ödeme > Kripto platform işlemleri > Paribu > Para çekimi talep et
o kodla kayıt oldum adamlar kodu göndermedi. desteğe bağlanıyom bizle alakalı değil diyolar boşuna kodla girdimAkbank hesabı açınca şu an getiryemekte 400 lira hediye veriyordu mantıklı aslında paribu için
Sağolun hocam tüm aile yararlandık herkesten 100 lira komisyon aldım heheheheheBilemiyorum, kimlik doğrulama kısmını nasıl yaptınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: