Yardım 4060ti 16gb gta6 ultrada oynatırmı

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
4060ti 16gb alacağım gta6 ultrada oynatırmı 1080p de tahminlerinizi merak ediyorum

tabi oynatır, zaten dlaa ve dlss desteği de olacağı için akar

tabi oynatır, zaten dlaa ve dlss desteği de olacağı için akar
Çünkü VRAM den dolayı almayı düşüyorum şuanki kartım 6600xt bazı oyunlarda VRAM hatası alıyorum ve AMD kartları gereksiz fazla vram tüketiyor gta6 imkansız oynayamazdım
İçimi rahatlattın aslında gta6 ve yeni çıkacak güncel oyunlar için 16gb vram yeterde artar bile ve 1080p de ultra oynarsın diyorsun teşekkür ederim

Valla RTX 4070 Ryzen 5 7600 16X2 32 ramin bile açacağını düşünmüyor fikrindeyim ben kendi sistemimin bile.
Reis dalgamı geçiyorsun sistemin müthiş sen ultrada oynarsın her türlü hatta 2k da bile çok sağlam performans alirsin

2027 sonlarında PC ye çiksa oyun. Buda 3 sene demek oluyor. 4060 ti o zamana kadar çerezlik kart olur.

o sirada benim 1660 (elimden geleni yapacagim patron)
Agabe eskiden bende 5500xt vardı senin kartın rakibi ondan 6600xt ye gectim rahatlamıştım senin ne yaşadığını gayet iyi anlayabiliyorum :) Allah daha iyilerini nasip etsin insallah

Reis dalgamı geçiyorsun sistemin müthiş sen ultrada oynarsın her türlü hatta 2k da bile çok sağlam performans alirsin
Valla dalga geçmiyorum, 2k hedefim 2k kesin açmaz da ultra da 1080p yüksek ayarlara razıyım vallahi, ama zor gibi görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2027 sonlarında PC ye çiksa oyun. Buda 3 sene demek oluyor. 4060 ti o zamana kadar çerezlik kart olur.
Benim sistem bile açmayabilir :D

Valla dalga geçmiyorum, 2k hedefim 2k kesin açmaz da ultra da 1080p yüksek ayarlara razıyım vallahi, ama zor gibi görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sistem bile açmayabilir :D
Ya bence optimizasyonu gta5 gibi olmaz rdr gibi güzel optimizasyonu olur her türlü oynarsın ultrada sendeki kart canavar

Moruk 4060 ti çok boktan bir kart. 16 GB VRAM fasa fiso. Alan wake 2 yi bile kıçını yırtarak oynattı. GTA 6 anca yüklemesini yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,735
Üyeler
186,371
Son üye
khamzattopuria
Geri