Telefonda mAh sorunu

ByHaruto

80+
Reaksiyon skoru
5
Samsung galaxy s21 fe almayi dusunuyorum.4500 mah , brawl stars tarzi oyunlar oynayacagim instagramda dolasacagim yani telefon gunun yarisi elimde olacak sizce 4500 mah bunun icin yeterlimidir?

4 5 saat ekran süresi verir muhtemelen bende s23fe var o 5 saat veriyor insta ile

4 5 saat ekran süresi verir muhtemelen bende s23fe var o 5 saat veriyor insta ile
Eski telefonum 6000 mAh samsung m21 idi simdi samsung s21 fe almayi dusunuyorum hersey tamam ama bataryasindan korkuyorum 4500 mah yeterlimi diye.

Bataryada mah ne kadar önemliyse içindeki yazılımda bir o kadar önemli telefonun yazılımına göre değişir.

Eski telefonum 6000 mAh samsung m21 idi simdi samsung s21 fe almayi dusunuyorum hersey tamam ama bataryasindan korkuyorum 4500 mah yeterlimi diye.
Snapdragon versiyonu daha stabil ve düşük güç tüketimine sahip, ayrıyetten amoled ekranlı bir cihaz için 4500 çokta düşük sayılmaz(Karanlık tema ve siyah wallpaper ile bayağı düşük güç harcıyor). 3000mAh'lık bir mi 9 SE ile günü çıkartıyorum :)

Snapdragon versiyonu daha stabil ve düşük güç tüketimine sahip, ayrıyetten amoled ekranlı bir cihaz için 4500 çokta düşük sayılmaz(Karanlık tema ve siyah wallpaper ile bayağı düşük güç harcıyor). 3000mAh'lık bir mi 9 SE ile günü çıkartıyorum :)
S21'de bulunan Exynos ile Snapdragon'nun neredeyse hiççç farkı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M21'den S21 Fe'ye geçince batarya tarafında öyle bir tokat yersin ki, bir kaç ay kendine gelemezsin.

S21'de bulunan Exynos ile Snapdragon'nun neredeyse hiççç farkı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M21'den S21 Fe'ye geçince batarya tarafında öyle bir tokat yersin ki, bir kaç ay kendine gelemezsin.
hiçççç? SD 888 ve Adreno 660'ın %10-15 daha performanslı ve stabil olması dışında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,107
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri