RAMi çıkarıp taktım bilgisayarda performans düştü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
9
Çoklu Konu, Spam
Bilgisayarımda 8gb ram var. RAM i incelemek için çıkardım fakat geri taktığımda bilgisayarımda performans düşüklüğü hissettim. Masaüstünde mouse kasıyordu ve minecraftta 200-150 fps civarı alırken 50-30 fps e düştü. Acaba slotta toz vs. mi var diye rami tekrar çıkardım ve slota üfledim ve geri taktım fakat yine aynı durum. Anakartım 2 slotlu bir anakart ve rami çıkardığım slota geri takmıştım. diğer slota takıyım dedim ve taktım fakat yine aynı. İnternette bir çözüm bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımda 8gb ram var. RAM i incelemek için çıkardım fakat geri taktığımda bilgisayarımda performans düşüklüğü hissettim. Masaüstünde mouse kasıyordu ve minecraftta 200-150 fps civarı alırken 50-30 fps e düştü. Acaba slotta toz vs. mi var diye rami tekrar çıkardım ve slota üfledim ve geri taktım fakat yine aynı durum. Anakartım 2 slotlu bir anakart ve rami çıkardığım slota geri takmıştım. diğer slota takıyım dedim ve taktım fakat yine aynı. İnternette bir çözüm bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
Geçmiş olsun kardeşim iyi inceleyebildinmi . Bios da herhangi bir işlem yapılmışmıydı aşırtma filan.

yok hayır biosa dokunulmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biostan ram frekansını yükselt dediler. Çözüm olur mu?
Hocam tak çıkar yapınca frekans düşmüş olabilir raminizin frekansına bakın internetten biosdan ona yükseltin eğer onda değilse

ram çıkartıp takılınca defoult oluyor genelde.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,856
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri