SamiPRE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 327
onunda arka planda çalısması lazımonun icin bir tane daha uygulma lazım
onunda arka planda çalısması lazımonun icin bir tane daha uygulma lazım
ayarları şu şekilde yapın hala olmuyorsa oyunla alakalı olabilirAlıntıyı görüntüle
cpu temp cpu power ayarları olacak bunlar gpu için
onlar da altta seçili hocamcpu temp cpu power ayarları olacak bunlar gpu için
hangi oyunda göremiyorsunuzonlar da altta seçili hocam
war thunderhangi oyunda göremiyorsunuz
rivatuner yüklumü
oyunun hile koruması yüzünden olabilir ben de bf5 te göremiyorum mesela. farklı bir oyun varsa orda deneyin bir de.war thunder
Gecmis olsun. Simdi su sekilde hocam ne kadar rog cok kaliteli de bu fiyat kesinlikle verilmez. 5 ustune nitro 16 var rog kadar kaliteli 4060 ekran karti ile hemde.herkese selamlar 37k ya asus g16 4050 i7 13650hx aldım. wuxga ekran 165 hz onun dışında kasa gövde özellikle soğutma alanında muazzam 3 tane fan ve sıvı metal var.
alırken ki beklentim şuydu
1-işlemci
2-kasa ve gövde kalitesi
3-soğutma
4-kroniği asla olmasın uğraşamam
genel olarak bunlar pek oyun oynayan biri değilim arada bir war thunder oynuyorum. yazılım müh için aldım laptopu. laptopun ederi bu değil bana sorarsanız 33k civarı ama yapacak bir şey yok. varsa bu model yerine önerilerinizi bekliyorum h.o mu g.o mu ?
hile koruması açıktı kapatayım onuoyunun hile koruması yüzünden olabilir ben de bf5 te göremiyorum mesela. farklı bir oyun varsa orda deneyin bir de.
bütçem maks bu hocamGecmis olsun. Simdi su sekilde hocam ne kadar rog cok kaliteli de bu fiyat kesinlikle verilmez. 5 ustune nitro 16 var rog kadar kaliteli 4060 ekran karti ile hemde.
oyundaki hile koruması açılıp kapatılabiliyor mu?hile koruması açıktı kapatayım onu
geçmiş olsun 4060lı lenovalar vardı çok daha iyiherkese selamlar 37k ya asus g16 4050 i7 13650hx aldım. wuxga ekran 165 hz onun dışında kasa gövde özellikle soğutma alanında muazzam 3 tane fan ve sıvı metal var.
alırken ki beklentim şuydu
1-işlemci
2-kasa ve gövde kalitesi
3-soğutma
4-kroniği asla olmasın uğraşamam
genel olarak bunlar pek oyun oynayan biri değilim arada bir war thunder oynuyorum. yazılım müh için aldım laptopu. laptopun ederi bu değil bana sorarsanız 33k civarı ama yapacak bir şey yok. varsa bu model yerine önerilerinizi bekliyorum h.o mu g.o mu ?