deadmylord
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
yukardada belirttiğim gibi bütçe 2000tl max önerebileceğiniz mouselar varsa fikirlerinizi alabilirim
Kötü mouse bu fiyata.Emin olun hissetmeyeceksin güven
Razer kalitesi Bi başka hocamKötü mouse bu fiyata.
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Yok hocam düşük bütçede ki mouseları çok kötü razer'ın.Razer kalitesi Bi başka hocam
merhaba attığınız mouse gördüm fakat beken istemiyorum ben 2000 TL'ye kadar daha düzgün bir mouse yokmudur f/p ?Yok hocam düşük bütçede ki mouseları çok kötü razer'ın.
hocam razer deathadder v2 mini var bende furrylevel z1e gecsem mantıklı olur mu sizce gecilmeli mi kablosuz bir mouse istiyorumYok hocam düşük bütçede ki mouseları çok kötü razer'ın.
mantıklı olurhocam razer deathadder v2 mini var bende furrylevel z1e gecsem mantıklı olur mu sizce gecilmeli mi kablosuz bir mouse istiyorum
Beken mcu 1ms için gayet yeterli güzel bir mcu.merhaba attığınız mouse gördüm fakat beken istemiyorum ben 2000 TL'ye kadar daha düzgün bir mouse yokmudur f/p ?
hocam razer deathadder v2 mini var bende furrylevel z1e gecsem mantıklı olur mu sizce gecilmeli mi kablosuz bir mouse istiyorum
peki nordicmi iyi yoksa bekenmimantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beken mcu 1ms için gayet yeterli güzel bir mcu.
şimdi kendi sitesinden alıyorum o zaman hocam bu fiyat bandına daha iyisi yok galiba?mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beken mcu 1ms için gayet yeterli güzel bir mcu.
Aynısını kullanıyorum gecikme yok uygulamasıda muhteşemRazer DeathAdder V2X Hyperspeed kullanıyorum o bütçe civarlarında aşırı memnunum kablosuz öneririm.