15-16 Yaşlarındaki Bir Kız Erkekten Ne Bekler?

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
Merhaba ben 15-16 yaşlarında biriyim hayatım boyunca sağlam gerçekten ilişki diyebileceğim bir şey yaşamadım. Bir kızla konuşuyorum bir süredir belki ileride birbirimize bakış açımız değişebilir, ancak bu yaşlardaki iki kişi birbirinden ne bekler bilmiyorum, öğrenemedim. Yani bu yaşlarda insanlar birbirinden pandora vb. hediyeler vs. ister mi? Veya buluşmalarda lüks yerler? Önemli olanın insanların birbirine olan sevgisi olduğunda sizinle hemfikirdeyim, ancak birgün bir kızla buluşsam bile benden ne bekleyeceğini bilmiyorum biraz fikir verirseniz çok sevinirim.

azgın liseli kardeşimize sıradansan yetemeyebilirsin ya keko ya da cebin dolu olacak sona eğlence kalıyor bunları tamamlarsan bir süre takılırsın sonra elizabeth😉

Merhaba ben 15-16 yaşlarında biriyim hayatım boyunca sağlam gerçekten ilişki diyebileceğim bir şey yaşamadım. Bir kızla konuşuyorum bir süredir belki ileride birbirimize bakış açımız değişebilir, ancak bu yaşlardaki iki kişi birbirinden ne bekler bilmiyorum, öğrenemedim. Yani bu yaşlarda insanlar birbirinden pandora vb. hediyeler vs. ister mi? Veya buluşmalarda lüks yerler? Önemli olanın insanların birbirine olan sevgisi olduğunda sizinle hemfikirdeyim, ancak birgün bir kızla buluşsam bile benden ne bekleyeceğini bilmiyorum biraz fikir verirseniz çok sevinirim.
aga cinsellik yazanlar ne yaşıyor, bebe diyorki 15 yaşındayım, ne cinselliği gardaşlar, bütün kızlar paraya bakmaz (cinselliğe herkes bakar orası ayrı konu ama bu yaşta değil). Düzgün birisi ise ilk senin yakışıklı olup olmadığına bakar ve ağzın laf yapıyorsa olay bitmiştir. 15-16 yaşlarda para ve cinselliğe bakıyorsa vay halimize.

herkes hayattan farklı şeyler ister. şunu kabullenmek lazım. koca koca adamlar gelmiş 15 yaşındaki kızlar gönül eğlendirmek ister muhabbeti yapıyor, ne garip.

reis git meslek öğren, dil öğren, arkadaşlarınla aktiviteler yap ne yapacaksın bu yaşta kızı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapacaksınız da hediyeleşip hediyeleşip ayrılınca çöpe atacaksınız

Dilim var ve gelişmeye devam ediyor, aktivite yapıyorum, elimden geldiğince yazın meslek öğreniyorum zaten dostum.
dostum tamam o zaman kitap oku zaman israfıyla uğraşma. kızlara zaman israfı demiyorum ama saçma bir ilişki hem para hem enerji hem de zaman kaybına sebep olur. bu arada yabancı dilden kastının ingilizce ödevi yapmaktan ibaret olduğuna eminim

dostum tamam o zaman kitap oku zaman israfıyla uğraşma. kızlara zaman israfı demiyorum ama saçma bir ilişki hem para hem enerji hem de zaman kaybına sebep olur. bu arada yabancı dilden kastının ingilizce ödevi yapmaktan ibaret olduğuna eminim
Telefonumda 2-3 adet ingilizce geliştirme uygulaması kullanıyorum. Günlük olarak okulda çok kalın bir ingilizce sözlüğü taşıyıp genel olarak inceliyorum. İzlediğim her dizi veya filmi altyazı ile izliyorum. İngilizcemi okulun verdiği eğitim seviyesi yeterli olmamasına rağmen imkanlarınla yükseltmeye devam ediyorum. Kitap sık olmasada okuyorum ve kendimi geliştirmeye yönelik çabalar içerisindeyim. Ev imkanlarımda projeler yapıyorum. Daha da saymamı ister misin? Bunu iyi huyunla yazdığını biliyor ve teşekkür ediyorum, ancak tanımadan uzaktan yargılaman yanlış anlaşılıyor.

Telefonumda 2-3 adet ingilizce geliştirme uygulaması kullanıyorum. Günlük olarak okulda çok kalın bir ingilizce sözlüğü taşıyıp genel olarak inceliyorum. İzlediğim her dizi veya filmi altyazı ile izliyorum. İngilizcemi okulun verdiği eğitim seviyesi yeterli olmamasına rağmen imkanlarınla yükseltmeye devam ediyorum. Kitap sık olmasada okuyorum ve kendimi geliştirmeye yönelik çabalar içerisindeyim. Ev imkanlarımda projeler yapıyorum. Daha da saymamı ister misin? Bunu iyi huyunla yazdığını biliyor ve teşekkür ediyorum, ancak tanımadan uzaktan yargılaman yanlış anlaşılıyor.
gerçekten kendini geliştiriyorsun seni tebrik ederim. bende seninle akranım ve şunu söylemeliyim ki, bu yaşlarda ilişki şart değil. özellikle 15 16 yaşlarıma kadar ilişki yaşamadım diye vurgulayarak belirtmen absürt olmuş. kızlarla konuşabilirsin ama ilişki için kendini kasmana gerek yok bence. bu arada kendini geliştirmenin bir limiti yok. gereksiz hediyeleşmelerde yaşama. tabi senin hayatın, istediğini yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri