Çözüldü✓ Xbox 9. nesil bu fiyata almaya değer mi? (aldım)

sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha ucuzu nerde?

marka ve linkini de atın kardo

kardo 2k buna vereceğime 400 daha koyup xbox aldım, hatta dediğim indirimi kaçırmasaydım 280 lira fark olacaktı da kaçırdım işte

kardo 2k buna vereceğime 400 daha koyup xbox aldım, hatta dediğim indirimi kaçırmasaydım 280 lira fark olacaktı da kaçırdım işte
kardo süper yaptın haftada bi pil değiştirirsin artık

üstüne bluetoothla oynarsın

125hz raporlama

muhtemelen 4 5 ay sonra stick drift

hayırlı olsun kardoooo

xboxın yok niye alıyon xbox kolu o kollar normalde 35 40 euro falan türkiyede konsol ürünleri %100 vergiyle geliyor bi özelli yok yani kanks xbox kolu olunca xbox a almıyorsan anlamı yok

Uygunsuz Dil
kardo süper yaptın haftada bi pil değiştirirsin artık

üstüne bluetoothla oynarsın

125hz raporlama

muhtemelen 4 5 ay sonra stick drift

hayırlı olsun kardoooo

xboxın yok niye alıyon xbox kolu o kollar normalde 35 40 euro falan türkiyede konsol ürünleri %100 vergiyle geliyor bi özelli yok yani kanks xbox kolu olunca xbox a almıyorsan anlamı yok
kral yat uyu gözünü seviyim ne anlatıyorsun ** ya

şarjlı pillerden de bi haber. hem cahil, hem iqsu 90'ın altında. Daha ucuz daha iyi diye önerdiği kola bak kafayı yersin bitmiyo sizin şu saçma ***** markalar fetişiniz WĞEODKFKFLŞSSŞOEEKFK
2500 lira veriyon bide pil şarj ediyon he

şarjlı pillerden de bi haber. hem cahil, hem iqsu 90'ın altında. Daha ucuz daha iyi diye önerdiği kola bak kafayı yersin bitmiyo sizin şu saçma ***** markalar fetişiniz WĞEODKFKFLŞSSŞOEEKFK
en azından hall effect var bu yüzden link atıp önermedim ama eşşol eşşek olduğun için

en azından hall effect var bu yüzden link atıp önermedim ama eşşol eşşek olduğun için
Denegisiz bani yemis oturmuş asagi :)

ya senin hayatın girmiş bütün varlıklara söverdim de sen utanmaz arlanmaz 89 iq cahil fakir bi ucube olduğun için pişkin pişkin sırıtırsın o yüzden gamesir marka xbox çakması kolun ile sana mutluluklar WĞELRKFKKFDLLEROFK

çok sükür ban yedi xbox kolları efsanedir bende aldım ama bende cash back vs yok tam fiyatından aldım joisitkgim bozulmuştu beyaz-siyah fiyatına kırmızı gayet iyi bana ve diger alanlara h.o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,376
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri