ekran kartlarının wat değerleri neler yazabilirmisinizAsus STRIX G16 G614JU-N3195 diğeri ise
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming)
Tuf olanı 42.7 bin e buldum 4060 r7 7. Nesil işlemci var.
Rog da ise 4050 ve i7 13650HX var ve 45.6 bin tl. Sizce hangisi alınır darboğaz olurmu?
hocam lütfen acer nitro önermeyinBütçe?
ikside 140 watekran kartlarının wat değerleri neler yazabilirmisiniz
ekran kartlarının wat değerleri neler yazabilirmisiniz
50-60K bütçede en F/P laptop çünkü. 2K 165Hz 3ms 500 nit ekran ve sıvı metal ile geliyor kesinlikle kaçırmayın.hocam lütfen acer nitro önermeyinher yerde karşıma çıkıyosunuz
45 bin tl civarıBütçe?
ikiside aynı özelliklere sahip nerdeyse biri intel biri amd ben amd olanı tercih ederdimAsus STRIX G16 G614JU-N3195 diğeri ise
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming)
Tuf olanı 42.7 bin e buldum 4060 r7 7. Nesil işlemci var.
Rog da ise 4050 ve i7 13650HX var ve 45.6 bin tl. Sizce hangisi alınır darboğaz olurmu?
Ben bazı karşılaştırma sitelerine bakıyorum intel daha fazla performans veriyor neden amd yi tercih ettiniz?ikiside aynı özelliklere sahip nerdeyse biri intel biri amd ben amd olanı tercih ederdim
100 wat üstü zaten fark etmiyorda belki daha azdır diye sordum intel işlemcinin önbelleği daha yüksek daha fazla performans verir ama çok fark yok amd tercih ederimikside 140 wat
intelin önbelleği daha yüksek performansı fazla verir ama amd kendi üstüne koyarken intel ona yetişiyor ve son yaptığı rezillik yani bana göre işlemciler bozuk çıkıp bozulan işlemcileri almaması gibi şeylerBen bazı karşılaştırma sitelerine bakıyorum intel daha fazla performans veriyor neden amd yi tercih ettiniz?
daha önceden de amd kullandığım için tercih ettim kişisel bişi yani siz intel istyorsanız onu da alabilirsinizBen bazı karşılaştırma sitelerine bakıyorum intel daha fazla performans veriyor neden amd yi tercih ettiniz?