PC topladım bundan sonraki aşamalar

Reaksiyon skoru
23
Ryzen 5 3600
GTX 1660 Super (Yaklaşık 1 yıl sonra yükselteceğim)
Dark Guardian kasa
FSP Hydro 700W PSU
Gigabyte 450M S2H (Yaklaşık 1 yıl sonra yükselteceğim)
Team T-Force Vulcan TUF 16GB (2x8GB) 3600Mhz
XPG SX8100 NVMe SSD
BENQ ZOWIE XL2411P

Şimdi, 2-3 gün sonra bilgisayarcıya götürüp toplatacağım. (Eskişehir'de şuraya götür dediğiniz varsa öğrenmek isterim.)
Daha sonra yapmam gerekenler neler ? Windows nasıl kurulacak, BIOS Update vs nasıl yapılacak ?
Bunla ilgili öğretici bir video varsa link atabilir misiniz ? Yoksa detaylı anlatacak var mı ?
PC'den tam performans almak için yapılması gerekenler vs.
Şimdiden herkese teşekkürler :)

kendiniz toplayaın pc ciye toplatmayın

Ryzen 5 3600
GTX 1660 Super (Yaklaşık 1 yıl sonra yükselteceğim)
Dark Guardian kasa
FSP Hydro 700W PSU
Gigabyte 450M S2H (Yaklaşık 1 yıl sonra yükselteceğim)
Team T-Force Vulcan TUF 16GB (2x8GB) 3600Mhz
XPG SX8100 NVMe SSD
BENQ ZOWIE XL2411P

Şimdi, 2-3 gün sonra bilgisayarcıya götürüp toplatacağım. (Eskişehir'de şuraya götür dediğiniz varsa öğrenmek isterim.)
Daha sonra yapmam gerekenler neler ? Windows nasıl kurulacak, BIOS Update vs nasıl yapılacak ?
Bunla ilgili öğretici bir video varsa link atabilir misiniz ? Yoksa detaylı anlatacak var mı ?
PC'den tam performans almak için yapılması gerekenler vs.
Şimdiden herkese teşekkürler :)
Pcler kendileri toplar senin dediklerinin benzerini koyar geçer. Dikkat et

Abdullah abinin pc topladıktan sonra ne yapılması lazım adlı video yu izlemeni tavsiye ederim

Ben satın aldım ürünler evde sadece monte etmesi kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başında beklesek olmaz mı öyle ?
Reis nereden toplayacak bu kendi yanından mı çıkaracak yoksa internt üzerinden mi sipariş verecek? Kendin rahat rahat araştırırsın indirimler bakarsın toplarsın bunlara kalırsan beklesen dahi anlamaz elimde şu yok şu kalmamış abim der geçer

Abdullah abinin PC topladıktan sonra ne yapılması lazım adlı video yu izlemeni tavsiye ederim
Linki var mı hocam

Reis nereden toplayacak bu kendi yanından mı çıkaracak yoksa internt üzerinden mi sipariş verecek? Kendin rahat rahat araştırırsın indirimler bakarsın toplarsın bunlara kalırsan beklesen dahi anlamaz elimde şu yok şu kalmamış abim der geçer
Yok hocam ben siparişleri verdim. Monte etmesini bilmiyorum. Bilgisayarcı o yüzden lazım bana

Aman diyim kendin kur yazık edersin adam parçalarına dokunacak falan benim öyle bi huyum vardır yani sen kaç kağıt sayacaksın adamın biri dokunacak harul hurul iş yapacak hayatta vermezdim corona var birde

Linki var mı hocam

Yok hocam ben siparişleri verdim. Monte etmesini bilmiyorum. Bilgisayarcı o yüzden lazım bana
Reis sen montelemesine ona yaptıracam diyorsun tamam o zaman güvenilir birisi biliyorsan gidersin başında bekleyecek şekilde yaptırırsın. Daha sonra arkadaş yukarıda link bıraktı oradaki adımları uygularsın. Başında bekle ama sen :)

Aman diyim kendin kur yazık edersin adam parçalarına dokunacak falan benim öyle bi huyum vardır yani sen kaç kağıt sayacaksın adamın biri dokunacak harul hurul iş yapacak hayatta vermezdim corona var birde
Katılıyorum bak buna ben kendim de topladım sistemi yakınım int kafe falan işletiyor ben kendim takacam mesela hem öğrenmiş olursun hem boşver paran cepte kalır hem eğlencelidir. Aslında zor bir şey değil :)

Aslında zor bişey değilki kardeşim kendinde yapabilirsin.

Reis sen montelemesine ona yaptıracam diyorsun tamam o zaman güvenilir birisi biliyorsan gidersin başında bekleyecek şekilde yaptırırsın. Daha sonra arkadaş yukarıda link bıraktı oradaki adımları uygularsın. Başında bekle ama sen :)

Katılıyorum bak buna ben kendim de topladım sistemi yakınım int kafe falan işletiyor ben kendim takacam mesela hem öğrenmiş olursun hem boşver paran cepte kalır hem eğlencelidir. Aslında zor bir şey değil :)
Önce izlersin daha sonra yaparken izlersin bidaha rahat bir şekilde takarsın

Geri