❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Seçmiş olduğunuz paket paketlerinizde mevcut. Dilerseniz başka paket seçimi yapabilirsiniz. 1ay üzerine eklenmiyor anca bitince ekleneir kampanya aralık son galiba

verdiği tod kodunu girdim ama sadece mobil ve webden izlenebiliyor galiba. tvden izlemenin bir yolu yok mu?

Pc webden ac kabloyla tv ye yansıt ben öyle yapiyom
ben normalde de tod kullanıyordum tv izlemek için ama geçen hafta bitmişti asıl o yüzden aldım zaten. tvden izlenememesi kötü oldu, keşke seçeneği olsa. 50 tane kapak aldım elimde patladı :D

ben normalde de tod kullanıyordum tv izlemek için ama geçen hafta bitmişti asıl o yüzden aldım zaten. tvden izlenememesi kötü oldu, keşke seçeneği olsa. 50 tane kapak aldım elimde patladı :D
hocam kampanyanın bitimine 3 veya 4 ay varmış sanırım. fazlasını ihtiyaç sahibi arkadaşlara verebilirseniz güzel olur buradan

hocam kampanyanın bitimine 3 veya 4 ay varmış sanırım. fazlasını ihtiyaç sahibi arkadaşlara verebilirseniz güzel olur buradan
bir şekilde değerlendiririm ben onu öğrenci adamız :D

bu kod aldığınız kişiler aynı kodu birden fazla kişiye veriyor olabilir mi ?

bu kod aldığınız kişiler aynı kodu birden fazla kişiye veriyor olabilir mi ?
kendi aramızda sağlamasını yaptık aynı kod denk gelen olmamış. olunca da yardımcı olurlar diye umuyoruz hocam, facebooktaki arkadaş değişim yapıyormuş diğerlri hakkında bilgim yok

kendi aramızda sağlamasını yaptık aynı kod denk gelen olmamış. olunca da yardımcı olurlar diye umuyoruz hocam, facebooktaki arkadaş değişim yapıyormuş diğerlri hakkında bilgim yok
16 sayfa olmuş da acaba arkadaşa nereden ulaşabilirim hocam ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri