hamzaersoy
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
baya isim paylaştık hocam yukarılarda var facebooktan wpden tgdenbu kodları kimden satın alıyoruz garanti biri varmı?
baya isim paylaştık hocam yukarılarda var facebooktan wpden tgdenbu kodları kimden satın alıyoruz garanti biri varmı?
Evet1.5 du 2mi yapmış
buna fırsatçılık derim ben almayın svhbjfhbs
Pc webden ac kabloyla tv ye yansıt ben öyle yapiyomverdiği tod kodunu girdim ama sadece mobil ve webden izlenebiliyor galiba. tvden izlemenin bir yolu yok mu?
ben normalde de tod kullanıyordum tv izlemek için ama geçen hafta bitmişti asıl o yüzden aldım zaten. tvden izlenememesi kötü oldu, keşke seçeneği olsa. 50 tane kapak aldım elimde patladıPc webden ac kabloyla tv ye yansıt ben öyle yapiyom
hocam kampanyanın bitimine 3 veya 4 ay varmış sanırım. fazlasını ihtiyaç sahibi arkadaşlara verebilirseniz güzel olur buradanben normalde de tod kullanıyordum tv izlemek için ama geçen hafta bitmişti asıl o yüzden aldım zaten. tvden izlenememesi kötü oldu, keşke seçeneği olsa. 50 tane kapak aldım elimde patladı
bir şekilde değerlendiririm ben onu öğrenci adamızhocam kampanyanın bitimine 3 veya 4 ay varmış sanırım. fazlasını ihtiyaç sahibi arkadaşlara verebilirseniz güzel olur buradan
Hocam fazla kod varsa ücreti karşılığında alabilirimbir şekilde değerlendiririm ben onu öğrenci adamız
kendi aramızda sağlamasını yaptık aynı kod denk gelen olmamış. olunca da yardımcı olurlar diye umuyoruz hocam, facebooktaki arkadaş değişim yapıyormuş diğerlri hakkında bilgim yokbu kod aldığınız kişiler aynı kodu birden fazla kişiye veriyor olabilir mi ?
16 sayfa olmuş da acaba arkadaşa nereden ulaşabilirim hocam ?kendi aramızda sağlamasını yaptık aynı kod denk gelen olmamış. olunca da yardımcı olurlar diye umuyoruz hocam, facebooktaki arkadaş değişim yapıyormuş diğerlri hakkında bilgim yok