Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Seçmiş olduğunuz paket paketlerinizde mevcut. Dilerseniz başka paket seçimi yapabilirsiniz. 1ay üzerine eklenmiyor anca bitince ekleneir kampanya aralık son galiba

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
verdiği tod kodunu girdim ama sadece mobil ve webden izlenebiliyor galiba. tvden izlemenin bir yolu yok mu?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Pc webden ac kabloyla tv ye yansıt ben öyle yapiyom
ben normalde de tod kullanıyordum tv izlemek için ama geçen hafta bitmişti asıl o yüzden aldım zaten. tvden izlenememesi kötü oldu, keşke seçeneği olsa. 50 tane kapak aldım elimde patladı :D

hamzaersoy

80+ Bronze
ben normalde de tod kullanıyordum tv izlemek için ama geçen hafta bitmişti asıl o yüzden aldım zaten. tvden izlenememesi kötü oldu, keşke seçeneği olsa. 50 tane kapak aldım elimde patladı :D
hocam kampanyanın bitimine 3 veya 4 ay varmış sanırım. fazlasını ihtiyaç sahibi arkadaşlara verebilirseniz güzel olur buradan

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hocam kampanyanın bitimine 3 veya 4 ay varmış sanırım. fazlasını ihtiyaç sahibi arkadaşlara verebilirseniz güzel olur buradan
bir şekilde değerlendiririm ben onu öğrenci adamız :D

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
bu kod aldığınız kişiler aynı kodu birden fazla kişiye veriyor olabilir mi ?

hamzaersoy

80+ Bronze
bu kod aldığınız kişiler aynı kodu birden fazla kişiye veriyor olabilir mi ?
kendi aramızda sağlamasını yaptık aynı kod denk gelen olmamış. olunca da yardımcı olurlar diye umuyoruz hocam, facebooktaki arkadaş değişim yapıyormuş diğerlri hakkında bilgim yok

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
kendi aramızda sağlamasını yaptık aynı kod denk gelen olmamış. olunca da yardımcı olurlar diye umuyoruz hocam, facebooktaki arkadaş değişim yapıyormuş diğerlri hakkında bilgim yok
16 sayfa olmuş da acaba arkadaşa nereden ulaşabilirim hocam ?

Top Bottom