Ajazz AJ159 Pro yanlışlıkla iade ettim

penthaL

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
187
Merhaba ekstra indirim + %20 indirim kullanarak mouseyi 4lü çorapla beraber 700 liraya sipariş ettim fakat ayrıntılara girecekken yanlışlıkla iade ettim ve şuanda ekstra indirim sayfasına girdiğimde Ajazz AJ159 Pro yok. Yardımcı olur musunuz lütfen bu indirim benim için gerçekten çok önemliydi

1730221860205.png

Merhaba ekstra indirim + %20 indirim kullanarak mouseyi 4lü çorapla beraber 700 liraya sipariş ettim fakat ayrıntılara girecekken yanlışlıkla iade ettim ve şuanda ekstra indirim sayfasına girdiğimde Ajazz AJ159 Pro yok. Yardımcı olur musunuz lütfen bu indirim benim için gerçekten çok önemliydi

Alıntıyı görüntüle
1400 e alan ben 😭

1400tl domalan mamiyle ben varım saece galiba

Arkadaşlar yok mu bir yolu lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.

%20 Kuponunuz geri gelmiştir ama teşvik kuponu gelmez diye biliyorum. Desteğe yazın

Hocam tekrar satın al diyebiliyor olmanız lazım iade etseniz bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1730223022418.png

1730223032585.png

Alıntıyı görüntüle
İçimden bi his hem ürünü hem para iadesini almak istedin ama tezgah bozuldu gibime geldi. Yinede günahını almıyım dfsdf. Bunun yanlışlıklası nasıl olur yani kocamadan İADE ET yazıyor. Birde iade et e basar basmaz iade almaz, doğrular önce yanlışıkla basmaya karşı.

Geri