Neler Yeni

Ajazz AJ159 Pro yanlışlıkla iade ettim

penthaL

80+
İçimden bi his hem ürünü hem para iadesini almak istedin ama tezgah bozuldu gibime geldi. Yinede günahını almıyım dfsdf. Bunun yanlışlıklası nasıl olur yani kocamadan İADE ET yazıyor. Birde iade et e basar basmaz iade almaz, doğrular önce yanlışıkla basmaya karşı.
Ürünü sipariş eder etmez iade ettim, ürünü almak istesem ürün bana teslim edildikten sonra iade tuşuna basarım. Aslında yanlışlık olmadı, ben lafı uzatmamak için yanlışlıkla dedim. Bir başka mouse görmüştüm hemen onu alayım derken stokta olmadığını farkettim.

Ha bir de aynı fiyattan tekrardan sipariş verebildim, sorunum çözüldü yani. Ama şunu sormak istiyorum. 1 kolye, 4'lü çorap, aj159 pro aldım ürün miktarı 6 olduğu için gümrüğe takılır mı? Bir de normalde 1200 tlydi indirimli fiyatı 500'e geldi vergilerle beraber 750'yi buldu. 30€ sınırını belirlerken şimdi 1200 mü sayılıyor yoksa indirimli fiyatı mı?

Bir de limiti 50 bin tl olan kredi kartıyla alışveriş yaptım. TEMU güvenilir mi? Bir sorun yaşar mıyım?

Aurelia

80+ Bronze
Şu temu teşvik kuponu nasıl oluyor bilen var mı? Termos vs. almak istiyorum. Yeni hesapla kayıt olunca mı veriyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1335 tl vermişim bende.
610 a hâlâ alabiliyorum :/

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Ürünü sipariş eder etmez iade ettim, ürünü almak istesem ürün bana teslim edildikten sonra iade tuşuna basarım. Aslında yanlışlık olmadı, ben lafı uzatmamak için yanlışlıkla dedim. Bir başka mouse görmüştüm hemen onu alayım derken stokta olmadığını farkettim.

Ha bir de aynı fiyattan tekrardan sipariş verebildim, sorunum çözüldü yani. Ama şunu sormak istiyorum. 1 kolye, 4'lü çorap, aj159 pro aldım ürün miktarı 6 olduğu için gümrüğe takılır mı? Bir de normalde 1200 tlydi indirimli fiyatı 500'e geldi vergilerle beraber 750'yi buldu. 30€ sınırını belirlerken şimdi 1200 mü sayılıyor yoksa indirimli fiyatı mı?

Bir de limiti 50 bin tl olan kredi kartıyla alışveriş yaptım. TEMU güvenilir mi? Bir sorun yaşar mıyım?
Yok yok geçer sorun olmaz Güvenilirlik konusunda müşterilerinin bilgilerini koruduklarını söylüyorlar ama Allah'ın çinlisi sonuçta bilemem gerisini.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Şu temu teşvik kuponu nasıl oluyor bilen var mı? Termos vs. almak istiyorum. Yeni hesapla kayıt olunca mı veriyor?

1335 tl vermişim bende.
Ula 4 tane hesabım var daha hiçbirine teşvik indirimi düşmedi.Temu aAAAAA

Taktiği felan varsa biri bizi aydınlatsın gardaş la

Shix2x

80+ Bronze
1350ye aldim 750ye iade ettim bilmeden :peeposad:
1730288822461.png

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi

Hocam iadeniz geldi mi ben de pro almıştım iptal ettim 3 gün oldu iş bankası paraya bloke koydu öyle kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,295
Üyeler
161,261
Son üye
gulsahtekeli23
Top Bottom