1500-2000TL psu önerisi

Bu ürünü alabilirsin. Sistemine fazlasıyla yeterli iyi bir psu.

Ryzen 5 5500 ve rx 6600 ekran kartı var psu bozuldu yeni bir tane almam gerek

Şöyle bir psu gördüm ama alınır mı bilmiyorum

Bütçen çıkar ise biraz daha bunu al derim

Bütçen çıkar ise biraz daha bunu al derim

Hocam maalesef çıkmıyor çok da harcamak istemiyorum yoksa bu ay aç kalıcam 😅 linkdeki psu nasıldır birde bu var

öncelikle bu sistemi yakın zamanda daha güçlü ekran kartları ile günceller misiniz

kasa aldınız mı kasanız var mı

öncelikle bu sistemi yakın zamanda daha güçlü ekran kartları ile günceller misiniz

kasa aldınız mı kasanız var mı
Sistemim var kullanıyordum psu bozuldu yeni bir tane almam lazım ve hayır uzun yıllar güncellemem sistemi

Sistemim var kullanıyordum psu bozuldu yeni bir tane almam lazım ve hayır uzun yıllar güncellemem sistemi
uzun yıllar güncellemeyecekseniz ki uzun yıllardan sonrada güncelleme yapmak yerine satıp daha yeni nesil bakmakta fayda var
500w psu bile işinizi görecektir
bazen 600w modeli ile arasında çok az fiyat farkı olunca 600w tercih edilebilir ama uygun fiyata kaliteli 500w bulunursa alınabilir

uzun yıllar güncellemeyecekseniz ki uzun yıllardan sonrada güncelleme yapmak yerine satıp daha yeni nesil bakmakta fayda var
500w psu bile işinizi görecektir
bazen 600w modeli ile arasında çok az fiyat farkı olunca 600w tercih edilebilir ama uygun fiyata kaliteli 500w bulunursa alınabilir

Bunlar nasıldır

güzel olmaya güzel de bence daha düşük maliyetle de kurtarabilirsin işi
kasanın tam marka modelini hatırlıyorsan soruyorum
500w yeterse tabikide daha ucuza kurtarmak isterim ama daha 200 300 tl içinde anakartı yakmak istemem

Kasa everest mega v2
rx 6600 ve ryzen 5 5500 2x8 gb ram var DDR 4 512gb ssd anakart ise asrock a520m-hvs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat aralığını yanlış anladığım için içeriği kaldırdım özür dilerim
Sorun değil sistem özelliklerini yazdımda acaba arkadaşın dediği gibi 500w bir psu yeter mi?

500w yeterse tabikide daha ucuza kurtarmak isterim ama daha 200 300 tl içinde anakartı yakmak istemem

Kasa everest mega v2
rx 6600 ve ryzen 5 5500 2x8 gb ram var DDR 4 512gb ssd anakart ise asrock a520m-hvs
biz de sadece 200 tl ucuz olsun diye hadron platoon gibi riskli ürün önerecek değiliz değil mi?
aerecool high power markalarının 1500 tl altında modelleri var gayet te iş görür
aerecool vxplus 500 modelini zamanında hem kendim kullandım hem başkalarının sistemlerinde kullandım sorun yaşamadım mesela

1730372114526.png

biz de sadece 200 tl ucuz olsun diye hadron platoon gibi riskli ürün önerecek değiliz değil mi?
aerecool high power markalarının 1500 tl altında modelleri var gayet te iş görür
aerecool vxplus 500 modelini zamanında hem kendim kullandım hem başkalarının sistemlerinde kullandım sorun yaşamadım mesela

Alıntıyı görüntüle
Hocam kasaya ekran kartına uymamazlık vb. gibi şeyler olur mu birde sizin öneriniz nedir 500w ile 600w arasında sanırım 500tl lik bir fark var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,271
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri